Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ilyet még az orvosok sem láttak: Az anya 6 gyermeknek adott életet...

Ilyet még az orvosok sem láttak: Az anya 6 gyermeknek adott életet mindössze 9 perc alatt

Ha valaha adtál már életet gyermeknek, akkor biztosan tisztában vagy vele, hogy a test mennyi fájdalmat képes elviselni mindazon folyamat alatt, ameddig a csöppség megszületik. 

Most pedig gondolj bele abba, hogy mit élhetett át az a nő, aki mindössze 9 perc alatt adott életet 6 gyermeknek.

Ez a 6 baba 2 fiú ikerpárt és egy lány ikerpárt jelentett az ő esetében, a nő pedig, aki életet adott a csöppségeknek, Thelma Chiaka volt. A szülés után Thlema-ról készült kép szinte azonnal elterjedt a Facebook-on, amin nem is csodálkozunk.

Amikor Thelma teherbe esett túláradó öröm járta át, hogy új életet hozhat erre a világra. Akkor még nem is sejtette, hogy valójában egyszerre 6 magzat növekedett a pocakjában.

A dokumentációk alapján tudni lehet, hogy mind a 6 baba közel 905 g-ot nyomott, amikor világra jött március 15-én, hajnali 4:50 és 4:59 között. Mindannyian stabil állapotban voltak és az újszülött intenzív osztályon vigyázott rájuk az orvosi csapat.

Aprócska esélyek

Szinte hihetetlen, hogy milyen kicsi volt az esélye annak, hogy Thelma 6 babának adjon életet, így nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a testvérek igazán különlegesek, ugyanis 1:4,7 milliárdhoz volt a valószínűsége annak, hogy ők mind egyszerre foganjanak meg és jöjjenek a világra.

Mindamellett csodák igenis vannak és nagyszerű azt látni, hogy az anyuka és a kicsik is mind egészségesen átvészelték a kemény megpróbáltatást.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...