Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 spirituális módszer, ami bevonzza a nagy, várva-várt szerelmet az életedbe!

5 spirituális módszer, ami bevonzza a nagy, várva-várt szerelmet az életedbe!

Ha úgy érzed, hogy már épp elég ideig voltál egyedül, kiélvezted a szingliség minden örömét és készen állsz arra, hogy életed párjával töltsd el a mindennapjaidat, akkor ideje megteremteni a szükséges feltételeket az ismerkedéshez. Ha ezen is ténykedsz egy ideje, az sem árt, hogy lélekben is ráhangolódj.

Biztosan hallottál már a vonzás törvényéről. Az a helyzet, hogy ez akkor is működik, ha nem hisz benne az ember, szóval érdemes elolvasnod a következő tanácsokat, amiket nem is nehéz követni. Hidd el, hogy általuk sokkal simább és kellemesebb lesz a folyamat.

A Nagy Ő tulajdonságai

Akár egy ceruzát és papírt is foghatsz és levetheted azokat a tulajdonságokat, amik számodra esszenciálisak. Ennek a módszernek nem az a lényege, hogy lefess egy álom nőt vagy férfit, hanem az, hogy megfogalmazd magadban a vágyadat. Nem kell realitástól elrugaszkodott dolgokra gondolni. Számodra mi a legfontosabb, ami nélkül nem működhet egy kapcsolat? Szedj össze 3-4 kifejezetten szükséges jellemzőt. Például merjen mindig őszinte lenni vagy legyen bátor, esetleg jó humorérzékkel rendelkezzen. Egyáltalán nem lehetetlen megtalálnod azt, aki ezeknek megfelel.

Hangolódj rá lélekben

Próbáld meg vizualizálni ezt az álomtársat. Képzeld el, hogy valóban létezik. Fantáziálj vele szituációkról, amiket együtt éltek meg. Gondolj rá rendszeresen. Akár képeket is kitehetsz a faladra, amelyek romantikus töltetűek. A lényeg, hogy hangolódj rá a szerelem rezgéseire. Az univerzum támogatni fog téged, a gondolatnak ugyanis teremtő ereje van. Ne feledkezz meg a türelemről sem. Ez nem egy intenzív tanfolyam. Ha eltelik úgy egy hét, hogy semmi nem történt, az nem azt jelenti, hogy nem is fog.

Hangolódj rá fizikailag

A vonzás úgy a leghatásosabb, ha annyira támogatod magad a hitedben, hogy az életteredet és a szokásaidat is képes vagy úgy formálni, hogy abban az adott leendő társnak is helye legyen. Fogalmazhatunk úgy, hogy bizonyos szinten eljátszod, hogy már megtaláltad, így nem lesz más lehetőség, mint hogy ez valóban meg is történjen. Akár áthúzódhatsz az ágyad egyik oldalára, szabadon hagyva a másikat, kiüríthetsz egy fiókot a komódodban, hogy majd tudjon hová pakolni, esetleg vehetsz neki egy fogkefét, hogy ebből sem legyen probléma.

Tartsd nyitva a szemed

Az univerzum az életünk minden eseményével kapcsolatban ontja felénk a jeleket. Lehet, hogy ezeket nem mind tudatosítjuk, de így van. Van, hogy segítenek meghozni egy döntést vagy éppen türelemre intenek. Mindig figyelj a legapróbb jelekre is, amelyek a célod vonatkozásában fontosak lehetnek. Az úton-útfélen utadba kerülő madártollak például az angyalok jelenlétét mutatják, akik a szerelmi életed ügyében munkálkodnak.

Ne feszülj rá és ne add fel!

Próbálj meg ne csak a célra koncentrálni, hanem kiélvezni az odáig vezető út adta lehetőségeket is. Ne gondold azt, hogy ha elkezdesz randizni, azonnal életed szerelmével találkozol majd. Természetesen nem kizárt, de ha nem így történik, akkor sincs semmi gond. Ne add oda a szívedet mindenkinek és ne akarj első pillanattól bízni valakiben. Örvendj a lehetőségeknek, ismerkedj, találkozz új emberekkel, engedd el magad és szórakozz. Ha az igazi elérkezik, azt garantáltan érezni fogod! Sőt mi több, nem csak te, hanem Ő is.

tudasfaja.com

loading...