Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 legérzékenyebb csillagjegy, akik mindent a lelkükre vesznek

5 legérzékenyebb csillagjegy, akik mindent a lelkükre vesznek

Csillagjegyünk mindig mindent elárul velünk kapcsolatban, még azt is, hogy mennyire vagyunk sebezhetőek, vagyis mennyire veszünk mindent a lelkünkre.

Lássuk melyik az az 5 jegy, aki ezt a csoportot az élen képviseli.

Kos

Azok az érzelmek, amelyeket maximálisan megélsz nem más, mint a csalódottság, a düh és a magány. A hibát ott követed el, amikor nem próbálsz meg ezekkel együtt élni, vagy elengedni őket, hanem mások felé is kimutatod. A szomorú igazság viszont az, hogy sokan az őszinteséged miatt megpróbálnak visszaélni a bizalmaddal, és könnyen meg is sebezhetik így a szívedet.

Rák

Ha benned eluralkodnak az érzelmek, azt nem tudod kordában tartani. A legtöbb esetben azonban pont ez a gyenge pontod másokkal szemben. Ha valami felidegesít, rosszul esik, vagy akár féltékennyé tesz, egyszerűen nem tudod megjátszani magad, és emiatt sokszor megesik, hogy sírni kezdesz a többiek szeme láttára. Sajnos van, aki ilyenkor  visszaél a helyzettel, és még gonoszabbul bánik veled.

Vízöntő

Egy nagyon ritka személyiség vagy, aki mindig határozott, meghatározott elképzelésed van az élettel kapcsolatban. Szerinted mindenkinek joga van azt kezdeni az életével, amit szeretne: utazgatni, nemet mondani a szabályokra, és akkor gyereket vállalni, amikor akar. Azonban néha vannak rossz napjaid, és ilyenkor derül ki, milyen sebezhető és érzékeny lelkű vagy igazából. Titkon ugyanis minden kritika, minden kemény beszólás sebet ejt a szíveden, és amikor ebből túl sok jut ki neked, képes vagy bezárkózni a szobádba, és hosszú időn át csak sírni.

Bak

Létezik egy szégyenlős, félénk oldalad, amit próbálsz mások előtt rejtegetni, de ha ez mégsem sikerül, akkor nehezen oldódsz fel egy új közegben. Ekkor pedig kimondottan sebezhetőnek érzed magad, és félsz, hogy ezt más is észreveszi rajtad.Amikor pedig így van, és esetleg szóba is hozzák, hogy nem nagyon beszélsz másokkal, a szociális szorongásod mindig egy kicsit utat tör magának.

Szűz

A legsebezhetőbb pontod az, ha be kell ismerned, hogy nem tudsz valamit. Egy nagyon okos embernek tartod magad és az is vagy, éppen ezért esik annyira nehezedre, ha valamit valakitől kérdezned kell. Ilyen esetben egy olyan oldaladat mutatod meg, amit mindig is igyekeztél elrejteni mások elől, és félsz, hogy mások kevesebbnek tartanak téged. Ha pedig valaki erre még megjegyzést is tesz, azt nagyon komolyan a lelkedre tudod venni.

tudasfaja.com

loading...