Kezdőlap EZOTÉRIA 5 jel, hogy egy nagyon rossz ember van melletted, aki tönkreteszi az...

5 jel, hogy egy nagyon rossz ember van melletted, aki tönkreteszi az életed és a lelki világod!

Sajnálatos módon nem mindig ismerjük fel elsőre a rossz embereket, sőt van, hogy egy párkapcsolatban is szép álarc mögé bújtatjuk őket, így a valóság mintha nem is létezne számunkra és ez boldogságunk gátjává válhat.

Nehéz elhinni, hogy olyan emberek, akiket közel engedünk magunkhoz, rossz szándékúak lennének, de mégis létező jelenségről van szó. Egyszerűen nem akarjuk tudatosítani, hogy vannak, akik szándékosan ártanának, nekünk, hogy vannak, akiknek jól esik, ha nem vagyunk boldogok és vannak, akik kétszínűek velünk.

Ha a következő 5 jelet tapasztalod egy kapcsolatodban a másik részéről, akkor minél hamarabb mássz ki belőle.

1# Szándékosan provokál veszekedést és kelt zavart

Egy gonosz ember mindig torzít a valóságon és úgy okoz káoszt, hogy közben mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyanú ne terelődjön rá. Soha nem vallaná be, hogy nincs igaza és mindig bűnbakot keres, hogy védje magát. Manipulálja az igazságot és a történetet a saját igényei szerint ferdíti el.

2# Gyakran hízeleg és manipulál

Az ilyen emberek aligha változnak. Személyes spirituális fejlődésükbe nem fektetnek energiát és hajlamosak arra, hogy a hízelgéssel együtt manipuláljanak másokat. Az életük egy illúzió és csak akkor boldogok, ha mások szenvednek körülöttük.

3# A kontroll megszállottja

Teljesen el vannak foglalva önmagukkal, még akkor is, ha másokkal vannak és őket hallgatják. Csak a saját szabályaik léteznek számukra és képtelenség velük elfogadtatni más lehetőségeket. Nem bírják elviselni, ha kicsúsznak a dolgok a kezükből és nem ők uralják a beszélgetést.

4# Kihasználja mások jószívűségét és nem bánja az okozott szenvedést

Az ilyen emberek mindig tiszteletet, megértést és megbocsátást várnak el másoktól, még azoktól is, akiknek ők szenvedést okoztak, de ez visszafelé a részükről már nehzen műküdik. A saját hibáikat valahogy nem képesek észrevenni, de ha mégis, bevallaniuk büszkeségükön felüli volna.

5# A ’lelkiismeret furdalás’ számára ismeretlen fogalom

A jó szándékot és a rossz szándékot nehezen különítik el. Nem akarnak megváltozni és sosem keletkezik bennük megbánás. Folyamatosan azzal áltatják magukat, hogy kedves, őszinte és becsületes emberek. Sokakkal el is hitetik ezt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...