Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 csillagjegy, akiknek szüksége van a szabad térre egy párkapcsolatban!

5 csillagjegy, akiknek szüksége van a szabad térre egy párkapcsolatban!

Hirdetés

Minden egyes embernek szüksége van egy vagy több bizonyos tényező meglétére ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élhessen. Habár a szabadság és a párkapcsolat két olyan fogalom, amelyek némileg ütik egymást, nem lehetetlen, hogy a kettő együtt működjön.

Ha a következő csillagjegyek közül választottál magadnak párt, akkor pedig egyenesen elvárt, hogy a kettőt közös nevezőre, hozd, hiszen ezek a zodiákusok csak szabadon képesek boldogok lenni egy kapcsolatban.

Hirdetés

1 – KOS

Nagyon őszinte jegy, aki hisz önmagában és biztos saját döntéseiben. Miközben támogatja párját és szeretettel fordul felé egy kapcsolatban, tökéletesen jól érzi magát egyedül is. Ha egyszer eldönti, hogy valahol nem képes tovább maradni, fogja magát és odébb áll. Ha elkötelezi magát, hű tud maradni a párjához, de ha másra vágyik, nem fog hezitálni. Ha érzi, hogy szabad terében korlátozva van, köddé válik.

2 – IKREK

A Merkúr uralkodása alatt áll és nagyon társasági lány. Az életet nagy kanállal eszi és imád független lenni, ami mondhatni a lételeme. Mindaddig képes veled együttműködni és közös terveket szövögetni, amíg nem ugrik fel valamilyen apróság, amiben nem egyeztek, mert utána egyből le is válhat rólad. Ha nincs teljesen beléd bolondulva, akkor meg is fogja tartani veled az egy lépés távolságot. Ha folyamatosan fenntartod az érdeklődését, akkor melletted marad.

3 – SZŰZ

Ha párkapcsolatokról van szó, akkor a stabilitást szereti, mint minden Föld jegy. Az is igaz azonban, hogy folyamatosan a legjobbat keresi önmaga számára. Nagyon önálló jegy, aki tökéletességre való törekvését legjobban egyedül tudja gyakorolni. Ha egy Szűzzel vagy kapcsolatban, fontos, hogy mindig bátorítsd és teret adj neki, bármit is csináljon.

4 – NYILAS

A zodiákus, akinek az életét a szabadság a legnagyobb mértékben irányítja. Ez nem azt jelenti, hogy nem képes szerelembe esni vagy elkötelezni magát valaki felé. Sőt mi több, nagyon könnyen el lehet csavarni a fejét, ám ő képes arra, hogy napokig ellegyen anélkül, hogy a másikkal komolyabban kontaktálna, hiszen megvannak azok a kedvtelései, amelyeket egyedül is tökéletesen tud élvezni. Ha egy Nyilas a párod, sose feledd, hogy megvannak a maga személyes kalandjai, amelyekben vagy társa vagy, vagy nem hátráltathatod.

5 – VÍZÖNTŐ

Kifejezetten sok szabad térre van szüksége ahhoz, hogy fel tudjon töltődni. Nem a legromantikusabb jegy, nagyon is lázadó természet, akinek a személyes szabadsága nagy kincs. Megvan a maga egyedi módja arra, hogy kimutassa szerelmét, mégpedig akkor, amikor ő akarja. Ezt nem lehet kierőszakolni tőle. Nagyszerű pár és barát, aki nagyon hűséges azokhoz, akiket igazán szeret. Ha jóban akarsz maradni vele, tiszteld a szabadságvágyát.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés