Kezdőlap EZOTÉRIA 5 csillagjegy – Ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk!

5 csillagjegy – Ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk!

Hirdetés

A titokzatosság nagymesterei ők. Lehetséges, hogy nem szánt szándékkal viselkednek úgy, hogy senki még csak távolról se legyen képes kiszagolni, hogy mi játszódhat le a fejükben és a lelkükben. Egyszerűen ilyenek és kész.

Persze, ha szándékosan próbálnak rejtegetni valamit, az még ütősebb, hiszen ilyenkor ez a képességük erőre kap és ember legyen a talpán, aki átlát ezen a homályon. Könnyen változhat a hangulatuk és sokat elmélkednek. Sok szerencsét hozzájuk!

Hirdetés

Ikrek

Az Ikrek nagyon pezsgő személyiségek. Képesek egyik pillanatban szenvedélyesen és lelkesen megnyilvánulni valamiért, miközben a következőben már teljesen unják magukat, mert nem jutnak elegendő ingerhez. Ezt el kell nézni nekik. Nem tudhatjuk pontosan, hogy mi tettünk nekik rosszat vagy egyszerűen csak felültek egy újabb lelki hullámvasútra és nekünk ezt higgadtan végig kell asszisztálnunk. Nem kell ezt mindig mélyrehatóan elemeznünk, mert abba csak beleszédülünk.

Rák

A Rákot az esetek többségében a szíve vezérli. Az érzelmei nagyon könnyen eluralkodnak rajta és ez jelentősen befolyásolj a hangulatát. Ha lelki problémája adódik, azt első körben mindig a szeretteivel kapcsolatos dolgok indukálják. Képes fennakadni olyan múltbéli dolgokon, amiket már más régen elfelejtett, bennük azonban élénken él. Ne lepődj meg tehát, ha egyik pillanatról a másikra elkedvetlenedik, mert valami teljesen oda nem illő dolgon őrlődik, amit a belső vásznán vetít le újra és újra.

Skorpió

Tipikusan az a jegy, aki rájátszik a titokzatosságra. Szenvedélyes és harcias típus. Csak akkor nyílik meg előtted, ha teljes a bizalma irántad. Ellenkező esetben az életben nem lennél képes megmondani, hogy vajon azt az arcát mutatja feléd, ami valóban a bensőjében lakkozik. Nem a rosszindulat vezérli, egyszerűen óvja magát a külvilágtól. Azonban ha valaki megsérti, az tartson a Skorpió bosszúálló haragjától.

Vízöntő

Az intelligens álmodozók, akik szeretnek rébuszokban beszélni és talán nem is szándékoznak előled semmit rejtegetni, mégis annyira elvont személyiségek, hogy rájuk kell hangolódnod ahhoz, hogy képes légy megérteni őket. Szabad szelleme nem hajlandó figyelembe venni azt, ha valaki nem tud rajta kiigazodni, számára nem fontos, hogy mindenki szeresse és megértse őt.

Halak

Szeret a fantáziavilágában élni. Sokszor megesik, hogy annyira a bensőjével van elfoglalva, hogy megfeledkezik a környezetéről. Néha teljesen megközelíthetetlen, mert fontosabb számára a belső munka, mint egy felszínes beszélgetés. Könnyen változhat a hangulata, aminek senki nem tudja igazán az okát és természetesen erről ő sem fog egykönnyen beszámolni. Ha haragra gerjed az nem mások ellen szokott irányulni, hanem leginkább magával akad problémája vagy egy adott szituációval.

tudasfaja.com

Hirdetés