Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP 5 csillagjegy, akik nagyra viszik az életükben

5 csillagjegy, akik nagyra viszik az életükben

Hirdetés

Egészen biztosan neked is vannak olyan ismerőseid, hogy bármit elterveznek az életben, nekik mindig, minden sikerül. Nem feltétlenül csak szerencse kell a sikerhez, az sem mindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél.

 

Hirdetés

Az alábbi 5 csillagjegy legjellemzőbb tulajdonsága a kitartás. Ők, bármit elérnek, amit csak szeretnének!

SKORPIÓ

A Skorpió a manipuláció nagymestere, minden szabályt képes áthágni, minden fegyvert bevet, ha el szeretne érni valamit. Leginkább érdeken alapuló barátságai vannak, mivel ritkán őszinte, és csak csak azért barátkozik valakivel, mert olyan dolgot tud nyújtani az illető neki, amire szüksége van. Akárcsak a kígyó, megkaparintja, és el nem engedi a zsákmányt addig, amíg az meg nem adja, amire szüksége van. Óvatosan kell közelíteni felé, bármit is ígér, nem szabad az alárendeltjévé válni.

RÁK
Nagyon empatikus és érzékeny, de annál rafináltabb, mintsem, hogy beavasson a gondolataiba, terveibe. Viszont szívesen meghallgatja mások panaszait, a bőr alá is képes bemászni azért, hogy rátappintson a gyengeségekre. Később, bizonyos helyzetekben képes felhasználni majd ezeket. Észre sem veszed, és a kedvesség álcája mögé bújva képes pillanatok alatt a rabszolgájává tenni.

OROSZLÁN

Ha valaki olyan kisugárzással rendelkezik, mint az Oroszlán, könnyen meg tud győzni bárkit arról, hogy teljesítse a kívánságait. Elmeséli, hogy gyakorlatilag szinte semmit nem kell tenned, és mégis mennyire jó lesz neked, ha őt követed. Ha valamit el szeretne érni, akkor azért képes ölremenő harcot vívni. Nem agresszív, inkább csak csendesen manipulálja a dolgokat.

BIKA

Talán ő a legcélratörőbb csillagjegy, ha valamit a fejébe vett, akkor azt 100%-osan meg fogja valósítani. Ha valaki ellenkezni próbál vele, vagy más véleményen van, azzal akár a kapcsolatot is képes megszakítani örökre. Egyáltalán nem rugalmas, saját elképzelése van mindenről, és kissé szűklátókörű. Sikereinek titka a kitartás és a céltudatosság, viszont egyáltalán nem könnyű együtt dolgozni, vagy élni vele.

IKREK
Néhány tudatosan megválogatott mondat segítségével szépen rábeszél úgy dolgokra, hogy egyáltalán észre sem veszed. Kiváló védőügyvéd lenne belőle, nagyon jó érveket tud felsorakoztatni mindig a saját igaza mellett. Nagyon meggyőző, és remek befolyásoló hatással rendelkezik. Úgy vesz rá valamire, hogy észre sem veszed, hogy teljesen az ellenkezőjét akartad.

Hirdetés
loading...