Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 csillagjegy, aki az asztrológus szerint büszke lehet magára!

5 csillagjegy, aki az asztrológus szerint büszke lehet magára!

A csillagjegyek között akad 5 akik nagyon erősek, határozottak és kitartóak! Ez az 5 csillagjegy mindig kiáll magáért, erősek és bátrak! Talán nem is tudják, milyen csodás és értékes emberek, így néha lebecsülik magukat, pedig erre nincs okuk, mert bármit elérhetnek amit csak szeretnének!

 

Kos

E jegy szülöttei bátrak ezért, általában sikeresek is. Rengeteg energiájuk van, azt a célt amit kitűznek maguk elé, el is érik. Az egyetlen rossz tulajdonságuk a makacsság de pont ezért soha semmit nem adnak fel. A kitartásuk végtelen, nagyon erősek, nem roppannak össze még akkor sem, ha sok megterhelés éri őket. Harciasak és ha kell bárkivel felveszik a versenyt csak, hogy megvalósítsák a terveiket.

Rák

A rák szintén erős csillagjegy, nagyon tudják szeretni és félteni a családtagjaikat. Őket az életben adódó hiányosságok nem lombozzák le mert, határozottak és mindent elkövetnek azért, hogy a saját és a családi problémáikat megoldják. Tisztában vannak azzal milyen dolgokat tudnak megoldani, így nem keserednek el, ha megpróbáltatásokkal találják szemben magukat. Az erejüket a családjuk szeretetéből merítik, ha a családi légkör nem jó, azt nehezen viselik. Mindent megtesznek azért, hogy szeretetteljes és boldog legyen a családi hangulat.


Bak

E csillagjegy szülöttei nagyon dominánsak, erős személyiséggel rendelkeznek. A bak jegy szülöttei mindig motiváltak és minden alkalommal elvégzik a feladataikat. Mivel nagyon könnyen meg tudnak győzni másokat, ezért ezt a tulajdonságukat érdemes kihasználniuk. A meggyőzőképességüknek köszönhetően remek tárgyalópartnerek, az üzleti életben is könnyen megállják a helyüket. Egyetlen rossz tulajdonságuk az, hogy arrogánsak.

Szűz

Nagyon határozottak és ez segít az álmaik megvalósításában őket, jó lelkűek az emberek szeretnek a társaságukban lenni, van humorérzékük. Az erősségük mögött törékeny személyiség lakozik, könnyen kiborulnak, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan azt ők szeretnék. Általában próbálják leplezni a gyenge oldalukat, de ha nagyon felidegesítik őket, képesek hisztizni.

Vízöntő

E jegy szülöttei nagyon erős emberek az intelligenciájuknak köszönhetőek.Ők nagyon rövid idő alatt megoldást találnak a problémákra, több dologba belefognak hogy értelmesen teljen az idejük. A szabadidejüket szeretik pihenéssel tölteni.

Forrás

loading...