Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 5 bizarr Instagram fiók, amit több százezren követnek

5 bizarr Instagram fiók, amit több százezren követnek

Kép forrása: awol.junkee.com

Az internet rohamos térhódításának köszönhetően ma már bárki megoszthat a világgal szinte bármit és meg kell hagyni, ezzel sokan élnek is. Amit a világhálón nem találsz meg, az lényegében nem is létezik. 

Az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi oldal, ahol rengetegen próbálják bontogatni a szárnyukat, akik népszerűségre akarnak szert tenni. A kulcs az egyediség, a furcsaság, amivel szinte garantált a siker. Hogy mit mutatsz a követőknek, a közönségnek, az szíved joga és bebizonyosodott, hogy az sem szükséges, hogy a megosztott tartalomnak értelme legyen.

A következő Insta fiókok tökéletes példák erre.

1# Baddie Winkle

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BBY BADDIE 👼🏼 (@baddiewinkle) által megosztott bejegyzés,

Ha a nagymamádra gondolsz, akkor kicsi a valószínűsége, hogy az ugrik be neked elsőre, hogy az Instagramra posztol képeket minden nap. Sokunk nagymamájának még okostelefonja sincs.

Nem úgy Baddie-nek, aki 90 éves kora ellenére élettel telibb, mint a legtöbb fiatal felnőtt. Az idős hölgynek csak a ráncai és az ősz haja enged következtetni a korára. Biztosak vagyunk benne, hogy egy tinédzser lelke izzik benne.

Olyan fotókat posztol, amikhez még a 20-as, 30-asoknak is alig volna mersze. Minden színes, vidám és kihívó. Többek között miniszoknyás, lakkcsizmás, fürdőrucis képeket is láthatsz az oldalán.

Követőinek száma: 3,8 millió

2# Mothmeister

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

mothmeister (@mothmeister) által megosztott bejegyzés,

Nos, a @mothmeister a halál utáni művészi alkotásokat népszerűsíti, amelyek középpontjában preparált állatok szerepelnek. Lényegében értjük, hogy ez valóban nem egy poén akar lenni, hanem egy alaposan átgondolt, komolyan felépített koncepció.

Sokkal inkább nyugtalanítóak, felkavaróak a képek és videók, semmint viccesek vagy csúnyák, de sokak számára szemet gyönyörködtetőek. Nekünk inkább horrorisztikusak.

Követők száma: 199 ezer

3# Bread Face Blog

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bread Face (@breadfaceblog) által megosztott bejegyzés,

Ez egy olyan Instafiók, amit szavakkal nehéz jellemezni. Mindennek megvan a célközönsége, csak itt nem igazán értjük az indíttatást. Mindenestre, ha már régóta szeretnél olyan videókat nézi, amelyben egy nő kenyerekbe és különféle pékárukba nyomja bele az arcát, akkor azonnal kövesd be a profilt.

Lényegében erről szól a tartalom – egy fiatal nő kenyerekbe, pogácsákba, piskótákba, kuglófokba, stb. nyomja bele az arcát. Na jó, néha eszik egy jégkrémet is, miközben magát kamerázza az ágyban.

Követők száma: 195 ezer

4# Craptaxidermy

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Crap Taxidermy (@craptaxidermy) által megosztott bejegyzés,

A taxidermia elhunyt állatok kitömését jelenti, ami már önmagában elég bizarr dolog. Ami ennél is furcsább, ha az ilyen preparációk még balul is sikerülnek. A képeken a lehető legbizarabb pózokba állított, furcsa ábrázatú állatokat lehet látni.

Bármennyire is hüledezünk rajta, a világban nem is egy ember úgy gondolja, hogy a tartalom az igényeinek megfelel és napi szinten értesülni akar róla. Mi köszönjük, inkább nem.

Követőinek száma: 78 ezer

5# Shavaunna

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SHAVAUNNA (@shavaunna) által megosztott bejegyzés,

Egy levágott Barbie baba fej, aminek a nyaka helyére két Barbie baba kéz van beragasztva. Ez lenne ő.

Minden egyes képen ez a baba fej szerepel. Babafej a szőnyegen, az akváriumban, a piramisok lábánál, a sült húson, a medencében, a chipses zacskóban és így tovább.

Néha nem kell más, csak egy teljesen elborult és értelmetlen ötlet, amit művészetnek hív az ember és már sikere is van.

Követők száma: 19 ezer

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...