Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Bárkit az őrületbe tudnak kergetni – A 4 legtürelmetlenebb csillagjegy

Bárkit az őrületbe tudnak kergetni – A 4 legtürelmetlenebb csillagjegy

Minden egyes személy esetében fel lehet sorolni pozitív és negatív tulajdonságokat. Az utóbbiakkal azonban nehéz felvenni harcot, még akkor is, ha az embert hajtja a vágy, hogy javítson rajtuk. 

 

Az egyik ilyen tulajdonság a türelmetlenség, amivel szinte mindenkit az őrületbe lehet kergetni és vannak olyan csillagjegyek, akik ebben kimagaslanak a többiek közül. Lássuk, mely zodiákusokra jellemző ez a leginkább.

Kos

Az eltökélt Kosok mindent elérnek, amit csak a fejükbe vesznek. Sokat és keményen dolgoznak és maguk akarják írni a történetüket. Ha valaki az utukba áll, azt azonnal rendre utasítják.Képesek bármikor dührohamot kapni, hiszen nem tudnak várni. Érdekes, hogy éppen ezen tulajdonságuk az, amivel sikereket és eredményeket érnek el. Fiatalon megtanulták, hogy a kemény munka és az állhatatosság minden helyzetben kifizetődő.

Ikrek

Dinamikusak és eltökéltek, akik folyamatosan a döntéshelyzetek nehézségével küzdenek. Hajlamosak a véleményüket egyik pillanatról a másikra megváltoztatni. Egyik percben még teljesen elégedettek egy dologgal, a másikban már legyűrendő akadályt látnak benne. Szükségük van a korlátok nélküli életre.

Könnyen alkalmazkodnak minden helyzethez és képesek elunni magukat, ha valami túl nyugodt és változatlan. Ennek ellenére mégis vonzzák magukhoz az embereket, mert mellettük olyan, mintha repülne az idő.

Rák

Úgy tűnik, a barátságos Rák egyszerűen képtelen volna türelmetlen lenni, de sajnos ez nem így van. A jegy szülöttei igen könnyedén el tudják veszteni a hidegvérüket, ha nem kapják meg azt, amire vágynak.Annak ellenére, hogy nem lobbanékony típusok, mégis gyakran előfordul, hogy a türelmetlenségük miatt adnak fel valamit és félúton belevetik magukat egy egyszerűbb és ígéretesebb projektbe. Amikor sikerül a pillanatnyi impulzivitásukat legyőzni, akkor villámgyorsan újra racionális talajra lépnek.

Vízöntő

A Vízöntők nagyon okosak és előrelátóak, de nagyon könnyen kibillennek az egyensúlyukból, ha valaki megpróbálja őket szabadságukban korlátozni vagy irányítani és nem hagyja nekik, hogy abba az irányba haladjanak és fejlődjenek, amelyet elképzeltek maguknak.

Ilyenkor hajlamosak kikelni magukból és rájuk sem lehet ismerni, de mégsem olyan drasztikusak, hogy például tányérokat dobáljanak. Egyszerűen és határozottan kimondják a véleményüket és lelépnek a helyszínről.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...