Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG El a kezekkel! 4 csillagjegy, akik nem szeretik, ha túlságosan közvetlen vagy...

El a kezekkel! 4 csillagjegy, akik nem szeretik, ha túlságosan közvetlen vagy velük

A mindennapi életben annyi szociális interakcióban van részünk, hogy mindannyian vágyunk néha egy kis elszigeteltségre, csendre és nyugalomra. Olyan percekre, amikor nem kell semmilyen etikettnek megfelelni és nem kell másokra tekintettel lenni.

Te mit teszel, ha egy szinte ismeretlen ember vagy valaki, akivel nem vagy szorosabb viszonyban, megérint? Nem a véletlennek köszönhető kontaktusokról beszélünk, amikor valaki oldalba vág a tömegközlekedésen, hanem a szándékolt érintésekről.

Az asztrológusok szerint 4 csillagjegy eléggé idegenkedik tőlük. Hogy kik ők? Olvass tovább!

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők nagyon szabadszellemű természetek. Bármilyen megszorítás rossz hatással van rájuk. Alapvetően nem szeretik a közvetlen kontaktusokat és nagyra értékelik, ha békén hagyják a személyes terüket. Ennek okán ők is nagyon udvariasak másokkal.

Csak azoknak engedik meg, hogy a közelükbe férkőzzenek, akikkel szoros kapcsolatot ápolnak. Ellenkező esetben akár ki is kelnek magukból.

HALAK

Habár nagyon érzékeny természetűek, igazi mesterei annak, hogy elrejtsék az érzéseiket mások elől. Egyáltalán nem szeretik, ha ismeretlen emberek vagy olyanok tapogatják őket, akikkel alig találkoztak még életükben. Ez számukra nagyon kényelmetlen és kínos helyzet.

Ha megvan a történelmetek és közel kerültetek egymáshoz, akkor viszont a legragaszkodóbb, akivel valaha találkozhatsz. Mindamellett számtalan módja van annak, hogy kimutassa a szimpátiáját az érintésen kívül.

BAK

Nagyon gyakorlatias, szabálykövető és egyenes emberek. Néha talán ridegnek tűnnek, ám cseppet sem azok, viszont az igaz, hogy ha valakiben kivetnivalót találnak, azzal nem fognak leállni bratyizni.

Úgy gondolják, hogy a közvetlen kontaktusnak csak a családban és talán még a szoros baráti körben van helye, sehol máshol. Ennek a dolognak számukra megvan a szentsége és ebből nem engednek.

SZŰZ

Okos, őszinte és soha nem fogja bátorítani a számára kellemetlen személyeket arra, hogy közelebb kerüljenek hozzá, hiszen az ilyeneket ignorálni fogja. Állandóan mozgásban van és mondhatni nincs is ideje és türelme arra, hogy udvariasságból elfogadjon ilyen gesztusokat.

Az érzelmeiről soha nem beszél és nem is mutatja ki azokat nyilvánosan, legtöbbször még a párjának sem. Ha valakit közel érez magához, akkor az érintés a legutolsó, amivel kifejezi ezt, sokkal inkább folyamodik kedves gesztusokhoz, segítséghez, figyelemhez, védelemhez.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...