Kezdőlap EZOTÉRIA 4 csillagjegy, akik számára a Valentin-nap egy tündéri álom lesz szerelem terén!

4 csillagjegy, akik számára a Valentin-nap egy tündéri álom lesz szerelem terén!

A Valentin nap sokak számára hozhat várva várt szerelmet, ilyenkor ugyanis jobban kinyílnak a szívek, és magányosak közelebb kerülhetnek egymáshoz. Februárban négy csillagjegy szülöttei lesznek szerencsések a szerelemben.

 

 

Februárt a szerelmesek hónapjaként is emlegetik, viszont azt tudnunk kell, hogy nem mindenkinek lesz szerencséje a szerelemben. Ezek a csillagjegyek kitárt szívvel várhatják a rózsaszín szerelemködöt.

Kos

Egy szerelemben gazdag hónap vár rád februárban. Bár januárba még sok volt a feszültség köztetek a pároddal, ez a következő hónapra teljesen elmúlik. Romantikus, és szerelemben gazdag pillantok várnak rád. Ha egyedülálló vagy, akkor minden bizonnyal február 14-én rádtalál az igazi szerelem.

Szűz

Gyönyörű időszak vár rád, a szerelemben gazdag napokat leginkább a párod társaságában fogod tölteni. Érzelmileg semmiben nem fogsz hiányt szenvedni. Bár érzelmileg eléggé kiszámíthatatlan személyiség vagy, februárban végre egy kicsit lenyugszol, és élvezed a harmonikus időszakot. Az egyedülállók is most társra találhatnak, és boldogságuk végre beteljesedik.


Ikrek

Mesés időszak vár rád. A következő hónapban rá fogsz jönni, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy igazán boldog tudj lenni. Most a régi sebeid, és sérelmeid is begyógyulnak. Paranoiás természeted miatt eddig nagyon szenvedtél a szerelemben, most végre olyan lesz, mintha egy álomvilágba lépnél be.

Oroszlán
A körülötted levők valósággal rajongani fognak érted, az igazi szerelem pedig akkor talál rád, amikor nem is számítasz rá. Február második felében különleges időszak vár rád. Új emberekkel fogsz megismerkedni, és lehetséges, hogy egy életre szóló kapcsolatba keveredsz.

tudasfaja.com

loading...