Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 3 hetes babát molesztált – Elájult, amikor a bíró kimondta felette az...

3 hetes babát molesztált – Elájult, amikor a bíró kimondta felette az ítéletet

Hirdetés

Thomas Goodman összeesett, amikor a John McCowell bíró 2019 márciusában kimondta felette az ítéletet. A 45 éves férfi, miután pár perccel később magához tért a tárgyalóteremben, hallhatta, amint a bíró kijelenti, az egyetlen módja, hogy ne tudjon többé ilyen perverz dolgot elkövetni az, ha örökre lecsukatja.

A bíró a pedofil férfit összesen 260 év börtönbüntetésre ítélte.

Hirdetés

Goodman lefilmezte magát, amint hónapokon keresztül molesztált egy újszülöttet, kezdve 3 hetes korától egészen 18 hónapos koráig. Ezen kívül készített magáról felvételeket, amint egy 12 és egy 6 éves kislánnyal él vissza. A több száz videót, amit az évek alatt felhalmozott, online is megosztotta a többi elfajult ember számára.

A nagy lebukás

Goodman borzasztó titka akkor derült ki, amikor a főnöke elkobozta a telefonját, miközben szabályt megszegve, munka közben használta azt. A férfi egy biztonsági cégnél dolgozott.

Ez a hiba segítette hozzá a főnökét, hogy fényt derítsen Goodman szörnyű titkára. Amint átadta a telefont a rendőrségnek, azonnal megindult a nyomozás és egy rajtaütés során megállapították, hogy Goodman tulajdonában 7.800 fotó és 370 gyermekpornó videó van. Ezek közül legalább 135 fotót és 62 videót maga Goodman készített kisgyermekekről egészen 2007-től 2018-ig.

A férfi 2018 októberében beismerte bűnösségét. Goodman ügyvédje kérte, hogy kliense csupán 22 évet kapjon, tekintettel arra, hogy ő maga is erőszak áldozata volt gyermekként. Ezzel ellentétben az ügyész 100 évet követelt, mondván “ez a legszörnyűbb eset, amivel valaha dolga volt.” Hozzátéve, az áldozatokat olyan kár érte, amin talán soha nem fognak tudni túljutni életük során.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés