Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, amely képes a jövőbe látni, különleges megérzéseik vannak!

3 csillagjegy, amely képes a jövőbe látni, különleges megérzéseik vannak!

Veled előfordult már, hogy előre láttál valamit? Érezted már azt, hogy be fog következni egy esemény és valóban meg is történt? Egyes elméletek szerint  mindenki rendelkezik valamilyen szinten a jövőbelátás képességével, azonban nem mindenki tudja alkalmazni ezt az adottságot.

A jövőbelátás nem egy véletlen folyamat, különösen annak tükrében, hogy véletlen események nem léteznek. A következő 3 csillagjegy különös érzékenységgel rendelkezik és képes kihasználni a jövőbelátás képességét.

Ikrek

Az Ikrek szűnni nem akaró kíváncsisága, tudásszomja és kiváló kommunikációs készségei révén mindig képes a nagy egészet tekinteni. Olyan dolgokra is ráérez, amikről szó sincs. Gyakran tűnhet úgy, hogy a fantáziája túl messzire szárnyal, de később mindig kiderül, hogy valamilyen sajátos formában ugyan, de jól jelezte előre az eseményeket.

Oroszlán

Veleszületett vezetői képességei révén jó abban, hogy előre meghatározza bizonyos történések bekövetkeztét. Mindig bízik  a megérzéseiben és ez a pozitív attitűd gyakran sikerre viszi őt. Tudja, hogy melyik utat kell választani és a bizonytalanság legkisebb szikrája nélkül halad rajta végig, így nincs más választása, mint véghezvinni azt, amit előre megálmodott.

Vízöntő

Jellemzően spirituális beállítottságú jegy. Gyakran elmélkedik, filozofálgat, igyekszik kapcsolódni a nagy egészhez. Erős intuícióval rendelkezik, amit sikeresen fel is tud használni a mindennapi életben. Nem retten vissza az ismeretlentől, hiszen bízik a univerzum folyamatos támogatásában és iránymutatásában.

tudasfaja.com

loading...