Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, akiknek csodálatos változást hoz augusztus utolsó hete

3 csillagjegy, akiknek csodálatos változást hoz augusztus utolsó hete

Augusztus végén fejtetőre áll az életük.

 

Az augusztusi teliholdnak köszönhetően csupa optimizmus és szerencse várható a következő héten. A nehézkes hetek után végre fellélegezhetünk, nagyon laza időszak következik! Néhány csillagjegy pedig egyenesen fantasztikus napok elé nézhet.

Bika

Júliusban úgy érezhetted, hogy senki nem foglalkozik az eredményeiddel, semmibe veszik a kemény munkádat. Az önbizalmadnak nem tett jót ez az állapot, egyre bizonytalanabbá váltál.

Ezen a héten 180 fokot fordul az életed, végre elismerést kapsz a kitartásodért, mindenki a te sikereidet fogja ünnepelni. A pozitív visszacsatolás meghozza a kedvedet a kalandozáshoz és az önbizalmadat is visszaadja.

A heti mantrád: Megcsináltam!


Rák

A következő héten végre elsimul a szerelmi életed, megoldódnak azok a problémák, amik eddig leküzdhetetlennek látszottak. A pároddal újra egymásra találtok, fellángolnak a régi érzelmek. Rengeteg munka vár rád, de ne aggódj: nem egyedül kell végigcsinálnod ezt a hosszú utat, a szeretteidre mindig számíthatsz.

A heti mantrád: Megéri harcolni!


Szűz

A teliholdnak köszönhetően elképesztő nyugalom és béke uralkodik el rajtad. A barátaid készen állnak a bulizásra, a végtelen partikra, de te inkább magadra koncentrálsz. A tested és a lelked is meg fogja hálálni a kis extra törődést, végre megtalálod a tökéletes életritmusodat.

Kedd és csütörtök között a Merkúr mozgása egy váratlan szerelemmel ajándékozhat meg.

A heti mantrád: Bízz az Univerzumban!

loading...