Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, akik mellett soha nem lesz unalmas az életed!

3 csillagjegy, akik mellett soha nem lesz unalmas az életed!

Hirdetés

Ha a következő 3 csillagjegy közül egy van a rokonságodban vagy a közeli baráti körödben, akkor szerencsésnek mondhatod magad. Biztos lehetsz benne ugyanis, ha ő jelen van, akkor nem fogsz unatkozni, szem nem marad szárazon és akkor is felvidulsz, ha alapvetően rossz kedved volt.

Lássuk, hogy kik ők!

Hirdetés

Nyilas

Egy Nyilas társaságában a monotóniának búcsút inthetsz. Nem szereti túl komolyan venni a dolgokat és imád szórakozni, viccelődni, mellesleg a humora is remek. El fogja terelni a figyelmedet bármiről és segít, hogy te is átadd magad ennek a hozzáállásnak.

Bármilyen helyzetben képes leszel nevetni, ha veled van és ezt minden erőfeszítés nélkül eléred. Még a hibákról és hiányosságokról is megfeledkezel mellette.

Ikrek

Ha egy Ikrekkel mész el alapvetően komoly és kijózanító eseményekre, megkockáztatod a jó hírneved, mert ő még egy temetésen is képes viccelődni valamin. A szomorúságot, lehangoltságot és a dühöt egyszerűen nem neki találták ki. Képes a saját problémáiból és ballépéseiből is viccet csinálni.

Ha valamin nagyon elkeseredtél, elsírtad magad és a sminked is tönkrement, az Ikrek semmi szín alatt nem fogja hagyni, hogy ebben az állapotban maradj. A kreativitása és a karizmája kiváló komédiásokén is túltesz.

Mérleg

Az egyik legszociálisabb jegy a zodiákusok között. Szereti az életet és szeret emberek között lenni. Számára a legjobb ellazulást a humor jelenti. Egyszerűen tudja, hogy mikor és milyen módon kell bevetni a humort, mint fegyvert, hogy a többieket is jó kedvre derítse.

Egy Mérleg bármeddig képes elmenni, ha viccelődésről van szó és ez gyermekkorától kezdve igaz rá. Ha táncolni kell az asztal tetején vagy viccesen utánozni valakit, ő biztos benne lesz a buliban. Igazi mókamester.

tudasfaja.com

Hirdetés