Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, aki még nálad is jobban képes megőrizni a titkaidat

3 csillagjegy, aki még nálad is jobban képes megőrizni a titkaidat

Hirdetés

Mindenkinek vannak titkai, ehhez kétség sem fér. Egyesek megtartják maguknak, miközben mások olthatatlan vágyat éreznek, hogy legalább egy vagy két emberrel megosszák azt. Ilyenkor mindig az a legnagyobb kérdés, hogy kiben lehet a legjobban megbízni, ki az, aki biztosan nem adja tovább a rábízott információt?

Ha érdekel, hogy mely csillagjegyek birtokában vannak a legnagyobb biztonságban a féltve őrzött titkaid, akkor olvass tovább. Ők az ászok a témában.

Hirdetés

Skorpió

A titokzatosság nagy királya. Mások titkait ugyanolyan jól képesek megőrizni, mint a sajátjaikat. Az igaz, hogy érdeklődnek minden dráma és bonyodalom iránt, de abban biztos lehetsz, hogy ha megkéred, akkor egy teremtett léleknek sem fogja tovább adni, amit elmondasz neki.

Mivel a barátság számára az egyik legfontosabb dolog a világon és az emberek bizalmával sem szeret játszadozni, soha nem vinné rá a lélek, hogy kipletykáljon bármit is, amit nem szabad.

Bak

A Bak soha nem hagyná, hogy a jó hírnevén csorba essen. Erkölcsi alapelveihez minden egyes szituációban tartja magát, amibe az is beletartozik, hogy soha egyetlen rábízott titkot sem ad tovább, mivel nagy tiszteletben tartja mások érdekeit.

Bölcs típus, aki nem játszik mások bizalmával. Mindig úgy bánik másokkal, ahogyan azt ellenkező esetben el is várja. Az őszinteség nagyon fontos számára és minden szavának súlya van.

Szűz

Bár nagyon jó elemző képességgel van megáldva, szimpátiát és együtt érző gesztusokat aligha lehet elvárni tőle. Az érzéseit nagyon nehezen vagy szinte nem is fejezi ki, viszont abban biztos lehetsz, hogy ha rábízol egy titkot, azt rajta kívül senki nem fogja megtudni.

Ha nem is tud segíteni a lelki problémákban, az érzéseidet és a bizalmadat mindig tiszteletben fogja tartani.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés