Kezdőlap EZOTÉRIA 2018-ban nincs helye az energiavámpíroknak! Íme 3 módszer, hogy távol tartsd őket...

2018-ban nincs helye az energiavámpíroknak! Íme 3 módszer, hogy távol tartsd őket az életedtől!

Hirdetés

Nem az energiavámpírok azok, akik megfosztanak a fejlődéstől, hanem maga a tény, ahogyan kezeled őket. A kedvességed, amely blokkol téged, annak érdekében, hogy megőrizd a békét, ami nem is béke így és még csak nem is kompromisszum. A mások kedvében járás a vámpírokat virágoztatja, míg téged lemerít.

Az energia vámpír csak energia vámpírként képes viselkedni és úgy tekint rád és másokra is, mint ellátókra a szükségleteihez. Ez egyoldalú győzelem. Abban a pillanatban, amikor lecsökkented a kínálatot, nem fog keresni többé. Hallgass magadra és válj erősebbé a bensőd sugallatára.

Hirdetés

1. Ne mondj igent, amikor a tested minden porcikája nemet kiált!

Minden egyes alkalommal, amikor ezt megcsinálod, abba fektetsz energiát, hogy a közted és az általad vágyott dolog közötti távolságot növeled. Amikor ‘igen’-t mondasz, miközben ‘nem’-re gondolsz, alacsonyabb energia szinre hangolod magad. Valóban ezt akarod? Gyakorold a nemet mondást, anélkül, hogy magyarázkodnál. A nem egy pozitív szó, ha azt jelenti, hogy minél több időt töltesz az életedben boldogan és hasznosan.

2. Először fedezd fel a saját erősségedet

A Dalai Láma életvezetési tanácsai között szerepel, hogy minden nap tölts egy kevés időt egyedül. Válj erősebbé azáltal, hogy megtudod, ki vagy és mi végre vagy a Földön, mielőtt a világ befolyása hatással lenne az energiádra, a hangulatodra, a tetteidre és végeredményben az életedre. Vedd a kezedbe saját életed irányítását és te szabd meg, hogy arra ki lehet befolyással (autentikus vezetők, mesterek, tanárok stb.). Igényeld az időszakos egyedüllétet és iktasd be az időrendedbe.

3. Előre és ne visszafelé (hallgass a megérzéseidre, a gondolataidra és mindarra, ami a bensődben zajlik)

Leköt az, hogy mi minden történhet a jövődben, esetleg a múltadon rágódsz (vagy éppen a jelen körülményeken? Ahelyett, hogy gyűlölnéd, ami történt, légy hálás a leckékért, amikben részesültél, és amelyek által egy boldogabb jövőre készülhetsz fel. Keresd meg a módját, hogy tehetnéd a saját életedet még örömtelibbé és érdekesebbé anélkül, hogy mindig másokra támaszkodj.

Az igazat megvallva, miközben ezeket az új elveket elkezded alkalmazni az életedben, eleinte kényelmetlen lesz, de emlékezz, hogy 2018-ban már nem engedhetsz teret az energiavámpíroknak. Vágd el az ellátásaik útját és védd meg a békédet és lépj be egy tisztább energiájú új évbe.

Ne befolyásoljon, hogy egy energiavámpír mit gondol vagy mond rólad. 2018 a felszabadulás éve lesz és hogy ez bekövetkezhessen, meg kell szabadulnod a visszatartó súlyoktól.

Hirdetés