Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 2017.december 3. – Az év utolsó Szuperholdja! – A végső igazság, pozitív...

2017.december 3. – Az év utolsó Szuperholdja! – A végső igazság, pozitív áttörés és beteljesülés időszaka!

Hirdetés

Az év utolsó hónapja jelentős energiákat hordoz magában. A hónap elején több jelentős esemény is történik az égen: a Merkúr hátráló mozgásra vált, és a hónap eleje egy erőteljes tisztító erejű Teliholddal indul.

A most bekövetkező változások, mind felkészítenek téged arra, hogy belépj a 2018-as évbe, és befogadd az újév segítő energiáit és áldásait.

Hirdetés

A december 3-i ikrek Telihold erejét és előre mozdító hatását a Merkúr hátráló mozgása lassítja. Ennek eredményeképpen lehet, hogy úgy fogod érezni, mintha haladnál is előre, meg nem is. Érzed már a változás szelét, de valami még a múltba tart, még visszafordít.

A visszafordítás oka: valami önmagad elől is eltitkolt dolgot felszínre kell hozni, valamivel szembe kell nézni. A Merkúrt isteni hírhozónak is tartják. Tehát olyan dologgal kell most szembenézned, olyan dolgot kell felismerned, melynek felszínre kerülése segít abban, hogy a megrekedt állapotból fentebb lépj, tovább haladj.

A felismerés gyógyító hatással lesz egész életedre.

A valódi szándékok lelepleződésének időszaka is ez a mostani. Emberi kapcsolataidban (munka, szerelem, barátság, család) most tisztán látszik majd, kik azok, akik szeretettel vannak feléd, akiket a szeretet vezérel. De látszik majd az is, hogy kik azok, akik saját önös érdekeik szerint akarják rád erőltetni akaratukat, és irányítani téged. Itt az ideje, hogy elengedd azokat, akik elveszik erődet. És megbecsüld azokat, akik támogatnak abban, hogy saját erődre találj.

Az igazság felszabadító erejű lesz, és eloldozza láncaidat! Tisztán látsz és érzel mindent magad körül, és ennek megfelelően alakítod sorsodat.

Most minden téged szolgál, és egy nagyobb jót, mely felé éppen haladsz…

Ez most a végső elengedés, mielőtt végleg rálépsz arra az útra, ahol a leggyorsabban jutsz el oda, ahol önmagaddal azonos lehetsz, és önmagaddal és a szeretettel egységben élhetsz és létezhetsz.

Ezután már semmi nem akadályozhat meg abban, hogy repülj, hogy szárnyalj, és hogy beteljesítsd a sorsodat!

A végső igazság pillanata ez, amikor rájössz: csak a szeretettel egységben létezhetsz, és csak azokkal veheted körbe magad, akik ezt az egységet szolgálják.

A csillagászokat ugyan nem hozza lázba, de mindenképp különleges, ritka és jól fotózható jelenség a szuperhold – ma este látható idén utoljára ilyesmi, ezért érdemes az eget kémlelni. Vasárnap 16 óra 14 perckor kel majd a Hold és hétfő reggel 6 óra 25 perckor nyugszik le. Érdemes ezekhez közeli időpontot választani a jelenség megfigyelésére.

Szeretettel: Sándor Judit – Jóportál

Hirdetés