Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 17 hetes terhesen megkérdezték a rákos édesanyát mit választ: a kezelést vagy...

17 hetes terhesen megkérdezték a rákos édesanyát mit választ: a kezelést vagy a gyermeket? Erre ő olyat tett, amire nincsenek szavak!

Hirdetés

A fiatal nő a várandóssága felénél járt, amikor igen nehéz döntés elé állította az élet: vagy megszakítja a terhességet és megkapja a szükséges kezeléseket, vagy kihordja a gyereket.

 

Hirdetés

 

A fiatal nő úgy döntött, megtartja gyermekét, és lemond a kezelésről, mivel feleslegesen nem szerette volna mérgezni a szíve alatt fejlődő életet.

Kyden, születése után sajnos csak 12 napot élt, de több szeretetet kapott, mint egyesek egy egész élet alatt.

Brianna az utolsó percekben megígérte a fiának, hogy soha nem adja fel, harcolni fog, és mindent megtesz azért, hogy felépüljön. Sajnos azonban a rák legyőzte a szervezetét, és december 29-én, néhány nappal azután, hogy betöltötte 19. életévét, a fiatal édesanya is elhunyt.

“Nem találok szavakat, állandóan csak sírok. Amíg csak lehet mindig fejezd ki a szeretetedet azoknak, akik a legközelebb állnak hozzád” – mondta Brianna nővére, Kourt.Brianna nem sokkal halála előtt azt mondta: „Minden percét kihasználtam annak a 12 napnak, amit a kisfiammal, Kydennel tölthettem. Csak szorosan fogtam őt a karomban, számolgattam a lábujjait és az ujjait, és úgy beszéltem hozzá, mint amikor a pocakomban volt. Ez volt életem legszebb 12 napja!”
“Nagyon boldog voltam, és izgatottan vártam, hogy anya lehessek. Mindig, amit valaha is szerettem volna, az a család. Annak ellenére, hogy Kyden már nincs közöttünk, erőt adott, hogy továbbmenjek, és legyőzzem a nehézségeket. Szeretném legyőzni ezt a szörnyű betegséget. Hiszem, hogy meg tudom csinálni, megígértem a fiamnak” – mondta Brianna.Egy darabig úgy tűnt, hogy a dolgok jobbra fordulnak, mindent megtett azért, hogy az ereje visszajöjjön a lábába, így egy-egy napra még kirándulni is elmehetett. Azonban hirtelen megint romlani kezdett az állapota, és már a csontvelő-transzplantációhoz sem segített. A gyógyszeres kezelés három hetente 3000 dollárba került, de a pénz Brianna halálig sajnos csak két kezelésre gyűlt össze.

Hirdetés