Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 13 lélegzetelállító hotel fürdőszoba a nagyvilágból! A 7.-től eláll majd a lélegzeted...

13 lélegzetelállító hotel fürdőszoba a nagyvilágból! A 7.-től eláll majd a lélegzeted is!

Hajlamosak vagyunk alaposan megvizsgálni egy hotel kínálta minden előnyt és kényelmet, ha a szobákat vesszük szemügyre, de valljuk be, ritkán választunk elsősorban a fürdőszoba kinézete miatt. Egy szép tiszta kád, mosdó és egy rendes WC, ahol még kellő lábtér is van, elegendő számunkra.

Ugyan nem a fürdő az első dolog, amire gondolunk, a tervezők fejében mégis születhetnek érdekesnél érdekesebb ötletek ennek a helyiségnek a kivitelezésével kapcsolatban. Elhoztunk nektek egy listát, aminek láttán, csupán a fürdőben töltött idő alatt is képesek lennétek luxust átélni.

1# Malmaison, Birmingham, UK

A hálószobában megtalálható egy tükörcsempézett pezsgőfürdő, egy csillogó diszkógömb és emellé pszichedelikus fények is társulnak. Igazi 70-es évekbeli diszkó hangulatot idéz.

2# Bec Creek Cave, Arkansas, U.S.

Ha szeretnél visszautazni az időben a kőkorszakba, akkor ennél jobb helyet nem is találhatnál rá. Minden más barlang stílusú hoteltől különbözik. Tökéletes kombinációja a kőnek és a kortárs kényelmi dizájnnak, emellett gyönyörű kilátás nyílik a völgyre is.

3# Celebrity Reflection luxushajó

A sarokzuhanyzóknak a padlótól egészen a plafonig tartó üveglap fala van, ami nagyon érdekes élménnyé teszi a tisztálkodást, különösen azért, mert a nyílt kék tengerre néz. Így egyszerre bámészkodni is lehet.

4# Atlantis, Dubaj

Két nagy, a padlótól a mennyezetig érő ablaka víz alatt helyezkedik el. Az üvegpanelek azt az illúziót adják, mintha a tenger alatt lennél, pedig valójában az Ambassador Lagúna akváriumának tengeri állatait tekintheted meg fürdés közben.

#5 Four Seasons Hotel, Firenze, Olaszország

Mintha a reneszánszban lennél, amikor ide érkezel. A fürdőszoba mennyezetét valódi freskók díszítik, a fürdőben pedig márványkád található, emellett kilátás nyílik a kertre és a parkra is.

6# Zetter Townhouse, Marylebone, London, UK

Az első osztályú környezetben a kádak antik bútorelemek és márvány kombinációjából készülnek. Itt úgy érezheted magad, mint a királyi család tagja.

7# The Aman, Tokió, Japán

Tradícionális japán otthonok ihlette stílus luxusszintre emelve. Nem csupán a közel 500 négyzetméternyi kényelmet élvezheted, de egy óriási négyszögletes kádat is, amelyből káprázatos kilátás nyílik a városra.

8# Sentosa Cove Hotel, Szingapúr

A fürdőszoba nagyon tágas, gyönyörű kilátással a városra, nem beszélve a tükrözött mennyezetről, csillárról és a fémből készült, különleges fürdőkádról.

9# Burj Al Arab, Dubaj

Azt érzed, mintha egy palotába lépnél, amikor beteszed a lábad ebbe a csodás fürdőbe, esztétikus zuhanyzóval, jacuzzival és márványoszlopokkal ellátott, gazdagon felszerelt helyiségbe.

10# Elsa Kopje, Meru, Kenya

Szabadtéri élményt nyújt a lazításhoz. A szálló szó szerint egy domboldalba van formálva. Egy nyitott nappalival rendelkezik és egy kültéri fürdőkádban ülve élvezheted a csodás kilátást. Fürdés közben tekintheted meg a naplementét, ha ahhoz van kedved.

11# Umaid Bhawan Palota Rajasthan, India

26 hektárnyi gyönyörű kert, érdekes falfestmények, króm fáklyák, hamis leopárdbőr kanapé és egyéb izgalmas kiegészítő elemek, amelyek lenyűgözővé teszik ezt a hotelt. A királyi lakosztály fürdője tele márvánnyal, jacuzzi és gőzkamra is található benne.

12# Kandolhu, Maldív-szigetek

Lélegzetelállító hálószoba mellett a különleges, teraszon lévő fürdőszoba is a luxust szolgálja, amelyről csodás látvány tárul az Indiai-óceánra. Emellett merülő medence, nyugágy és napernyő is található.

13# Hotel Le Royal Monceau Raffles, Párizs, Franciaország

Egy 320 négyzetméteres fürdő, fűtött ülésű WC -vel, lenyűgöző berendezéssel és annyi tükörrel, hogy minden egyes szögből láthatod magadat

www.tudasfaja.com

loading...