Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 10 tulajdonság, amely a szeptemberi születésűekre igaz

10 tulajdonság, amely a szeptemberi születésűekre igaz

Hirdetés

A szeptemberi születésűek egy kicsit valahogy mindig kilógnak a sorból, tekintve a különleges személyiségjegyeiket. Te ismersz szeptemberi születésűt? Esetleg te magad vagy szeptemberi? 

 

Hirdetés

Olvass tovább és igazold vagy cáfold az állításokat.

1# Keményen dolgoznak

Aligha látsz náluk szorgosabb teremtéseket. Nagyon komolyan veszik a munkájukat, azt teljes hozzáértéssel végzik és gyakran extra erőfeszítéseket is tesznek a jobb eredmény érdekében.

2# Remek szónokok

Veleszületett tulajdonságuk. Szónoki képességük kimagasló és megvan bennük az erő, hogy másokat meggyőzzenek a mondandójukkal. Tudják, hogy kire hogyan lehet hatni.

3# Időnként szarkasztikusak

Tisztában vannak erejükkel és azzal, hogyan képesek befolyásolni másokat és ezzel gyakran vissza is élnek. Habár nem szoktak rosszindulatú szándékkal bánni a szarkazmus fegyverével, mégis sokszor elsütik.


4# Perfekcionisták

Soha nem elégednek meg a tökéletesnél kevesebbel. Ráadásul, ha a közeledben van egy, akkor biztos lehetsz benne, hogy téged is erre fog sarkallni.

5# Született művészek

Sok közöttük a tehetséges ember, aki a művészetek iránt óriási érdeklődést mutat. Sok olyan szeptemberi van, aki imádja és műveli a zenét, táncol, vagy valamilyen kézügyességgel rendelkezik.

6# Született egészségtudatosak

A legtöbben az egészséges életmód hívei, sokat mozognak és tudatosan táplálkoznak. Habár könnyen le tudnak mondani egy jó szokásról valamilyen csábítás miatt és ez sok problémát okoz.

7# Hajlamosak függővé válni valamitől

Idővel kialakítanak egy rossz szokást, amelyről nehezen mondanak le, pedig maguk is vallják, hogy nem tesz jót nekik. Ha mégis sikerül megszabadulniuk tőle, azt egy másikkal helyettesítik.


8# Nyomozói elméjük van

Mindig nyomoznak valami után. Mindig gyanakszanak valakire vagy valamire és szívesen utána is járnak a dolgoknak. Nagyon jó logikájuk és elemző képességük van, amivel sokszor mások segítségére is vannak.

9# Ínyencek

Szeretik a jó ételeket, a különleges ízeket, az újításokat, a nem mindennapi hozzávalókat. Ez nem jelenti azt, hogy túl szokták enni magukat, csupán azt, hogy nyitottak a világ konyháira és kísérletező típusok. Nem elégszenek meg minden nap hússal és krumplival vagy salátával ebédre.

10# Hisznek az önfejlesztésben

Folyamatosan elemzik önmagukat, próbálják felismerni gyengeségeiket, hibázásaikat és fejlődni általuk. Mindig keresik a lehetőséget, hogyan tudnák a legtöbbet kihozni önmagukból.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés