Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 10 trükk, amivel vékonyabbnak tűnsz majd a fotókon!

10 trükk, amivel vékonyabbnak tűnsz majd a fotókon!

Szeretsz megörökíteni minden pillanatot, de visszanézni a képeket már nem annyira örömteli? Mindig meglátod magadon a hibát, az úszógumikat, vagy éppen rájössz, hogy mennyire előnytelen kép készült rólad?

Akkor lesd el az alábbi 10 trükköt, amelynek segítségével minden képedre büszkén tekintesz majd vissza!

45 fokos szög

Ha szemben állsz a kamerával, akkor a lencse teljes szélességben lekap, ha azonban felveszel egy 45 fokos szöget, jóval vékonyabbnak tűnhetsz.

Karok

Soha ne hagyd magad mellett a karjaid, mert ettől kövérebbnek látszol majd. Egy jó tipp, ha csípőre teszed a kezed!

Testtartás

Állj egyenesen, engedd le a vállaidat, a mellkasodat nyomd ki – mikor fényképeket válogatsz Facebookra, hálás leszel.

Állak

Mindig emeled fel az állad, ezzel megelőzheted a tokás képeket és az arcod is vékonyabbnak látszik majd!

Nyelvek

Nyújtsd ki a nyelveid kissé egy-egy képen. Igen, kissé bizarrnak és nevetségesnek tűnhet. Az ok egyszerű: a mozdulattól kicsit megfeszülnek az áll alatti izmok, vagyis nem a tokádé lesz a főszerep a fényképeken.

Boka

Keresztezd a lábaidat a bokáknál ahelyett, hogy a térdeidnél tennéd ugyanezt, és le leszel nyűgözve az eredménytől. Ez a póz ugyanis nyújtja a tested, ráadásul az arcodra irányítja a figyelmet.

Ülve

Ha ülő kép készül rólad, törekedj arra, hogy a szék szélén csücsülj ahelyett, hogy hátracsúsznál. Utóbbi esetben a tartásod görbe lesz, szinte szétfolysz, így esélyed sem lesz arra, hogy jól nézz ki a felvételen.

Alulról soha!

Ha a fényképész a vesztedet akarja, mindenképpen alulról fog fényképezni, innen ugyanis még Cindy Crawford is úgy néz ki, mint akinek világéletében dupla toka csúfította el az arcát. Kérd meg a fotóst, hogy igyekezzen felülről lekapni, az a szög ugyanis lefaragja rólad a kilókat – legalábbis a felvételen.

Színek

A fekete és a sötét színek karcsúsítanak, amiket ne felejts el a fotók alkalmával sem! Ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindig így fotózd magad, de ha színes ruhában vagy tudd, hogy kissé kövérít.

Ruha

Van valami, ami még a ruhák színénél is fontosabb: a szabás. Ha bő lebernyegekben, fazontalan nadrágokban, slamposan pózolsz, ne várd, hogy bárki is csinosnak higgyen. Figyelj oda, hogy az alakodhoz passzoló öltözékben kapjanak le: különösen szerencsések a mell alatt húzott, derekat, csípőt kiemelő szettek, amik az alakod vékonyabb részeit emelik ki.

tudasfaja.com

loading...