Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 10 jele annak, hogy médiumi képességgel rendelkezel!

10 jele annak, hogy médiumi képességgel rendelkezel!

Hirdetés

Képzeld el, hogy éjjel egyedül vagy otthon, és hirtelen felvillan egy fény, még mielőtt a villanyt feloltanád. Úgy tűnik, hogy minden rendben, de egyszer csak az éjjeli lámpa fénye pislákolni kezd.

És akkor egy zajt hallasz a szomszéd szobából, ami üres. Egy fura érzés kerít hatalmába, mintha valaki melletted állna. Mintha az árnyékát is látnád. De, amikor odanézel – senki. Ismerősen hangzik? Esetleg, túl ismerős?

Hirdetés

Egyesek azt mondanák, hogy van erre egy épeszű magyarázat, és nem olyan dologról van szó, amit a fizikai világban ne látnánk vagy ne hallanánk. Viszont, ha gyakran vannak ilyen jellegű tapasztalataid médiumi képességeid lehetnek, amikről eddig nem is tudtál.

De vannak olyan dolgok, amiket nem mindenki tud megmagyarázni: mint az a fura érzés, miszerint valaki figyel téged, vagy az, amikor bizonyos helyiségekbe belépsz és hirtelen egy erőteljes érzés kerít hatalmába, vagy az élethű álmaid, amelyek kísértenek. Egyesek szerint ez mind arra utal, hogy rejtett médiumi képességeid vannak.

Íme 10 olyan jel, ami arra utalhat, hogy te is ilyen képességekkel rendelkezel. Olvasd el őket figyelmesen, és írd meg nekünk, hogy tapasztaltál-e ilyet életedben.

1. Mindig fura dolgokat látsz

Talán régen úgy értelmezted őket, mint egy gyerekes fantáziálás képei, de nagy az esélye annak, hogy ez bizony valami teljesen más volt. A gyerekek nagyon érzékenyek a paranormális jelenségekre. Lehet az, amit te láttál vagy éreztél, egy ilyen jelenség volt, csak természetes tapasztalatnak könyvelted el.

2. Élethű álmaid vannak – és főleg rémálmaid

Az álmokat és szellemvilágot szoros kapocs fűzi össze, ezért érthető, hogy miért vagy álmodban is érzékeny a szellemvilág iránt, ha ébren is az vagy. Nagyon tisztán emlékezhetsz az álmaidra, sokszor évekig, és az sem meglepő, ha érintést, szagokat, illatokat érzel álmaidban. Képes vagy értelmet adni álmaidnak, és üzenetet kiolvasni belőlük. Van aki úgy gondolja, hogy a szellemek, lelkek így kommunikálnak veled.

3. Erősen vonzódsz a régi helyekhez

Ha egy olyan helyen sétálsz, amelynek jelentős történelmi háttere van, olyan érzés támadhat benned, miszerint egy teljesen már világban élnél. Ugyanez történik, amikor régi könyvet veszel kézbe, vagy egy olyan tárgyat, amely sok történetről tudna mesélni. A lelki, szellemi energiák kötődhetnek helyekhez, tárgyakhoz, és ha érzékeny vagy, megérzed azokat.

4. Képes vagy a szemed sarkából is látni dolgokat

Nem ritka, hogy a szemed sarkából is látsz sötét formákat, alakokat – talán ember formát. Sok elmélet szól arról, hogy miért jelennek meg ezek a formák, de egyesek szerint ezek az árnyékok szellemek, lelkek, főleg akkor, ha ugyanazon a helyen látod őket.

5. Erősen kötődsz az állatokhoz

Mivel a médiumi képességek azokat a kommunikációs képességeket foglalják magukba, amelyekben nincsen szükségünk a szavakra, azok az emberek, akiknek médiumi képességei vannak, az állatokkal is képesek kommunikálni. Talán mindig is erős kötődést éreztél egy bizonyos állatfajta iránt, vagy egy erős kapocs fűzött egy bizonyos állathoz életet folyamán. Egy olyan kapocs, ami nem igényelte a szavakat.

6. Fura dolgokat tapasztaltál egy halálesetet követően

Mindenkit megráz egy haláleset, de lehet te más dolgokra is felfigyeltél. Olyan szokatlan dolgokra, amelyek az elhunytra emlékeztettek. Azt mondják, ez annak a bizonyítéka, hogy az eltávozott lélek még köztünk van, azért, hogy tudassa a családdal, hogy minden rendben van. Egy ilyen jel lehet ha fényt látunk.

7. Valamelyik családtagod is hasonló képességekkel rendelkezik

A médiumi képességek öröklődnek. Lehet, hogy valamelyik rokonod említette, akár futólag is, egy rémisztő tapasztalatát, amit nem tudott megmagyarázni. Vagy volt egy unokatestvéred, aki állandóan azt mondta, hogy a házban kísértetek laknak.

8. Az elektronikai felszerelés nem működik a jelenlétedben

Sokan azt hiszik, hogy a szellemi energiáknak vagy a magas spirituális energetikai szinteknek meg van az a képessége, hogy az elektromos készülékek működését zavarja. Ha mindenkinek a telefonja elromlik körülötted vagy ha gyakran kell a szerelőt hívni, lehet, hogy nem a készülékkel van gond. Hanem veled.

9. Hangokat hallasz a szomszéd szobában, akkor is, ha az üres

Fura hangokat hallani (csoszogást, mormolást), vagy mozgást észlelni olyan helységben, amelyben tudod, hogy nincs senki, egy jele lehet annak, hogy paranormális jelenségeket észlelsz.

10. Mindig is vonzott a paranormalitás

Még gyerekkorodban is szeretted azokat a dolgokat, amelyek az éjszaka leple alatt történtek. Lehet szerettél sokáig fenn maradni, egy rémisztő filmet nézni a tévében, ahelyett, hogy a takaród biztonsága alatt lény. Vagy szeretted azokat a helyeket, történeteket, amelyek másoknak ijesztő, kisérteties volt.
Mindez arra utal, hogy ideje az életnek ezt a részét is jobban felfedezned.

Forrás

Hirdetés