Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 10 jel, hogy egy elhunyt szeretted valamit üzenni akar neked

10 jel, hogy egy elhunyt szeretted valamit üzenni akar neked

Hirdetés

Egy hozzánk közel álló személy elvesztése nagyon kemény dolog. Bár ez az élet természetes rendje, mégis rettenetesen nehéz elfogadni. Senkinek nem kell bemutatni az érzést és a hozzá kapcsolódó lelki folyamatokat.

 

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a lélek eltávozik, időnként visszatérhet egykori szeretteihez és megpróbálhat kapcsolatot létesíteni. Mégis hogyan? Nos, a következő események mind az elhunyt személy jelenlétére utalhatnak.

1# Ismerős illatok

Az egyik leggyakoribb kapcsolatteremtési forma. Lehet szó dohány illatról, egy bizonyos parfümről vagy a kedvenc ételének illatáról is. A lényeg, hogy valamilyen formában hozzá köthető, holott semmilyen fizikai oka nincs magának az illatnak.

2# Extra szenzitív érzékek

A szellemek érzékek serkentése révén is kapcsolatot teremthetnek. Hallhatod halványan a hangját, mintha beszélne, érezhetsz finom súrlódást, hőmérséklet esést vagy egy étel ízét, amit valaha készített neked.

3# Kagylók

Előfordul, hogy távol vagyunk a tengertől vagy óceántól, mégis kagylóhéjba botlunk. Teljes véletlennek tűnhet, ám az elhunyt valami környezetéből kirívóval igyekszik felhívni a figyelmedet.


4# Álmok

Szintén gyakori mód a kapcsolatfelvételre, hiszen a tudatalattink alvás közben kitárulhat a spirituális világra és befogadóbb is egyben. Ilyenkor a látottak sokkal valósághűbbnek tetszenek. Figyelj jól, mert fontos üzenetet hordozhat az álom.

5# Elektronikai eszközök beindulnak vagy leállnak

Gyakori médiumként szolgálnak a szellemek számára. Bekapcsolhat a rádió vagy frekvenciát válthat, esetleg furcsa zajokat hallhatsz rajta keresztül. De az is előfordulhat, hogy valami csak úgy magától kikapcsol a közeledben.

6# Érmék

Azt mondják, hogy ha érmét találsz valahol, az az jelenti, hogy egy eltávozott szeretted vigyáz rád.

7# Eltűnnek a dolgaid

Azt hiheted, hogy elment az eszed, amikor nem találsz valamit és egy teljesen lehetetlen helyen bukkansz rá legközelebb.

8# Egyszerűen érzed a jelenlétét

Van, hogy olyan furcsa érzés kerít hatalmába minket, amit nem tudunk mással magyarázni. Ilyenkor érezzük, hogy nem vagyunk egyedül, pedig fizikailag senki nincs jelen a helyiségben. Lehet, hogy egy elhunyt szeretted van a közeledben és támogatni akar.


9# Zene

Amikor nagymamám elhunyt az egyik kedvenc zenéje úgy tűnt, mintha mindenhová követne. Vezettem és azt adták a rádióban, amikor bekapcsoltam. Bementem egy boltba és azt játszották a lejátszón. Elmentem edzeni és csodák csodája, megint megszólalt.

10# Hirtelen béke és nyugalom száll rád

Azok a szeretteink, akik már nem lehetnek itt velünk, gyakran figyelnek minket és nyújtanak támogatást. Ha nehéz időszakon mész keresztül és egyik pillanatról a másikra könnyedség és nyugalom száll rád, egy eltávozott szellem támogat téged.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés