Kezdőlap EZOTÉRIA 10 jel, ami arra utal, hogy idős lélek vagy és soha nem...

10 jel, ami arra utal, hogy idős lélek vagy és soha nem fogsz tudni beilleszkedni!

Egy idős léleknek nem kell tökéletesnek lennie. Sőt, lehet, hogy messze áll tőle. Az idős lelkek is ugyanolyan emberek, mint mások és számos hibát elkövethetnek. Egyszerűen csak képesek érzékelni és felfogni a nagyobb képet és tudják, hogy sokat kell tanulniuk és céltudatos életet kell élniük.

Íme, 10 jel arra vonatkozóan, hogy te is egy egyike vagy az idős lelkeknek.

1. Erős az érzés benned, hogy már korábban is jártál itt

Az idős lelkek tudják, hogy nem először vannak itt. Gyakran emlékeznek dolgokra az előző életükből, amit egy esemény vagy egy személy hív életre bennük. Például találkoznak egy idegennel, de olyan érzésük van, mintha már ismernék őt valahonnan. Olvasnak egy könyvet vagy néznek egy filmet és azt tapasztalják, hogy nem új dolog tárul eléjük.

2. Új szerepekbe bújsz

Az idős lelkek érzik, hogy ki az a mostani életükből, aki már jelen volt az előzőben is. Lehet, hogy az édesanyád korábban a testvéred vagy a lányod volt. Lehet, hogy a gyermeked születésekor a szemébe nézve azt érzed, hogy már találkoztatok.

3. Bölcs és titoktartó

Nagyon jó titoktartó vagy, amit valahogyan még az idegenek is megéreznek, ezért könnyen öntik ki neked a szívüket. Szeretnek tőled tanácsot kérni és bár nem kell sokat tépned a szádat, amit mondasz, nagy hatást gyakorol. Az sem meglepő, hogy idősebb emberek fordulnak hozzád segítségért.

4. Az életkor nem mérvadó

Minden korosztályban találsz magadnak barátokat. Gyermekként épp olyan jól elvoltál a felnőttekkel, mint a veled egykorúakkal. A gyermekkor meghatározó időszak volt az életedben, hiszen ekkor kapcsolódtál össze először a spirituális világgal. Szerettél egyedül lenni és a saját világodban kalandozni.

5. Szem a lélek tükre

Fontos számodra, hogy a szemébe nézz annak, akivel beszélsz. Bár lehet, hogy megtanultad, hogy a hosszan tartó szemkontaktus a másikat kényelmetlen helyzetbe hozhatja, mégis úgy érzed, hogy így tudsz a legjobban olvasni valakiben és számodra lényeges információkat megtudni.

6. A Föld egy iskola

Úgy érzed, hogy a Föld nem az egyetlen és végső állomás. Az igazi világ számodra a túloldalon van, ahol a csak a lélek létezik. A Földre kerülve ez a lélek fizikai testbe lép annak érdekében, hogy bizonyos leckéket megtanulhasson és élményeket megtapasztalhasson.

7. Egyedül töltött idő

Szükséged van az egyedüllétre, hogy hallhasd a saját gondolataidat. Más szavakkal megfogalmazva az elmédnek kapcsolódnia kell a lelkedhez, mert lényegében a lelked irányít téged és az adja a megfelelő útmutatást számodra.

8. Jó ember akarsz lenni

Mindig arra törekszel, hogy minél jobb ember lehess. Ez azt jelenti, hogy igyekszel mindig kedves lenni, nem pletykálni, őszintén kommunikálni és nem törődni a féltékenységgel. Persze te sem vagy tökéletes, de azonnal érzed, amikor a tetteid nem állnak összhangban a lelkeddel. Jól tudsz magad felett ítélkezni.

9. Pénzkérdés

Nem foglalkoztat különösebben, hogy mik vannak a tulajdonodban. A pénz csak annyira fontos számodra, hogy általa szabadon megvalósíthasd a céljaidat, de itt vége. Nem vágysz több házra, szebb autóra és luxuscikkekre, épp ellenkezőleg, úgy érzed, hogy a nagy vagyon és a sok tulajdon csak leterhel.

10. Mély nem pedig sekély

Fontos számodra, hogy egy emberi kapcsolatban, legyen az párkapcsolat vagy baráti, hosszú és mély beszélgetéseket tudj folytatni a másikkal. Sokkal inkább vagy egyedül, mint olyan emberekkel, akikkel nem érzel lelki kapcsolódást.

tudasfaja.com

loading...