Kezdőlap AKTUÁLIS Pár perce jött a hír – elhunyt a csodálatos színész

Pár perce jött a hír – elhunyt a csodálatos színész

Összetörtek a rajongók, fájdalmas veszteség ez a filmszakmának.

Családja zokogva erősítette meg, hogy 56 éves korában elhunyt Paul Grant, legendás színész.

Grant váratlanul rosszul lett, összeesett a londoni King’s Cross vonatállomáson, rohammentő vitte kórházba.

Ott azonban már az orvosok sem tehettek érte semmit, nem sokkal később agyhalottá nyilvánították.

Vasárnap pedig családja hozta meg a fájdalmas és nagyon nehéz döntét: Paul Grantet lekapcsolták a lélegeztetőgépről.


A színész lánya, Sophia Jayne Grant így búcsúzott az édesapjától:

“Mindig mosolyt tudott csalni mások arcára. Apa, nagyon szeretlek és legyen neked könnyű a föld.”

Paul Grant barátnőjét sokkolta a veszteség, egyszerűen még nem tudja elhinni, hogy kedvese nincs többé. Elcsukló hangon búcsúzott tőle:“Paul volt életem szerelme. Ő volt a legviccesebb ember, akit ismertem. Teljessé tette az életemet, soha semmi nem lesz már ugyanolyan nélküle.”

Meghalt Paul Grant

Paul Grant karrierje során rengeteg világsztárral dolgozott együtt, köztük Mark Hamillel és Harrison Forddal ápolt jó kapcsolatot. A legtöbben pedig a Star Wars – A Jedi visszatér című filmből ismerhetik, hiszen ott egy ewokot alakított igen meggyőzen. A fiatalabb generáció pedig a Harry Potter filmek egyik goblinjaként találkozhatott vele. Ezek a szerepek sem véletlenek, hiszen a színész a maga 132 centijével a “törpök királyaként” hivatkozott magára – írja az OK! magazin.


Egy időben karrierje meredeken ívelt felfelé, egyre több szerepet kapott, a színész élete valahol mégis félresiklott. Temérdek vagyonát alkoholra és örömlányokra költötte, egyszerűen beszippantotta a filmszakma sötét oldala. Erről ő maga nyilatkozott így még 2014-ben:“Volt családom, házas voltam, most elváltam. Mindent elvesztettem. Nincs semmim, a dolgaim, képeim, ruháim szerteszét vannak.”

Úgy tűnik azonban, hogy az elmúlt időszakban egyenesbe jött az élete. Barátnőjével tartósnak bizonyult a kapcsolata és családjával is rendezte a dolgait. Ezért nagyon fájó, hogy ilyen váratlanul halt meg Paul Grant.

Nyugodjék békében!

loading...