Kezdőlap OTTHON KREATÍV Összeragasztott néhány tuja ágat és egy fahéj rudacskát- a világ legegyszerűbb karácsonyi...

Összeragasztott néhány tuja ágat és egy fahéj rudacskát- a világ legegyszerűbb karácsonyi dísze már is kész!

Hirdetés

Az egyik legjobb dolog a karácsonyi ünnepekben az illatáradat, ami a levegőben terjeng. Fenyőgyanta, forralt bor, fahéj, mézeskalács… Mámorító. Ez az érzés ihlette meg a következő illatozó és egyben tündérien aranyos karácsonyi dísz ötletét is.

Nem kell hozzá sokféle alapanyag és abból is csak kis mennyiség. Nagyon egyszerű elkészíteni, az eredmény mégis nagyszerű. Azonnal karácsonyi hangulatba lehet kerülni általa.

Hirdetés

Alapanyagok

  • Tuja ágacskák
  • Fahéj rudak
  • Spárga
  • Műgyöngy (szín ízlés szerint)
  • Ragasztópisztoly
  • Olló

Elkészítés

1# Lépés

Minden egyes díszhez 3 ágacskára lesz szükséged a képen látható növekvő méretben. Ezek fogják alkotni a kis karácsonyfa ágait. A fahéj rúd lesz a törzs.

2# Lépés

Az ágacskákat a ragasztópisztollyal rögzítsd a fahéj rúdhoz, értelemszerűen alul legyen a leghosszabb és felfelé egyre rövidebbek.

3# Lépés

Ha szükség van egy kis igazításra, hogy a mini fa szabályos legyen, akkor használj ollót.

4# Lépés

A következő, a műgyöngyök felhelyezése lesz. Ők lesznek a mini díszen a gömbök. Ragasztópisztolyt használj itt is. Óvatosan, nagyon kevés kell csak a ragasztóból.

5# Lépés

Készíts egy hurkot a spárgából vagy egy selyemszalagból, ha az jobban tetszik. Ezt ragaszd hozzá a mini karácsonyfa csúcsi részénél a fahéj rúdhoz. Készen vagy!

tudasfaja.com

Hirdetés