Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Női horoszkóp, ami nem beszél mellé! A Kos nő szenvedélyes, a Mérleg...

Női horoszkóp, ami nem beszél mellé! A Kos nő szenvedélyes, a Mérleg közvetlen, a Bak család centrikus..

Egyes nők közvetlenek, mások túláradóan pozitívak, vannak, akik nagylelkűek és léteznek olyanok, akik kittűnek empátiájukkal a többiek közül. Nem vagyunk egyformák, egyben viszont egyezünk, ez pedig az, hogy mindannyiunknak van legalább egy (de persze több) jó tulajdonsága, amiért szeretni lehet minket.

Lássuk, hogy ez csillagjegyenként hogyan néz ki!

Kos

Igazán szenvedélyes típus, aki nem enged könnyen az elhatározásaiból. Nyitott és jól alkalmazkodik a környezetéhez.

Bika

Igazán nőies jegy, akinek a családja mindennél fontosabb. Kiáll a szeretteiért bármi áron. Benne biztosan meg lehet bízni, így a legféltettebb titkainkat is megoszthatjuk vele.

Ikrek

Élettel teli jelenség, aki nagyon kreatív és mindenkihez van egy jó szava. Bármilyen feladatot lát el, mindig tele van ötletekkel és mindig a legjobb eredményt éri el.

Rák

Nagyon lelkiismeretes típus, aki akkor a legboldogabb, ha a környezete is rendben van. A párja és a családja az elsődleges számára. Nem vágyik a zsivajra, inkább a békés, szeretetteljes programokban leli örömét.

Oroszlán

Állandóan tettre kész, ambiciózus típus, aki szívesen veti bele magát újabb és újabb feladatokba. Született vezető, kitartása mindig sikerre viszi őt.

Szűz

Nagyon alapos és szervezett személyiség, aki tisztelettel bánik másokkal. Szabálykövető és szorgalmas típus, akinek a munkája az első, utána jön a többi.

Mérleg

Közvetlen és kommunikatív személy, aki bárkivel könnyedén szóba elegyedik. Mindig van mondanivalója és jól tudja, hogy kivel milyen témát kell felhozni. Mindenki jól érzi magát a társaságában.

Skorpió

Az egyik legfontosabb dolog számára az anyagi függetlenség, így mindent megtesz azért, hogy ne kelljen rászorulnia mások segítéségre. Az útját maga tűzi ki és kitartóan halad rajta.

Nyilas

Az egyik leghumorosabb csillagjegy mind közül. Mellette aztán nem lehet unatkozni. Mindig benne van egy jó kis kalandban és bárkit képes motiválni optimista hozzáállásával.

Bak

A családja a legfontosabb számára, a szeretteiért bármire és még annál is többre képes. Az egyetlen, amire szüksége van az, hogy viszont szeressék. Higgadt természet, akit mások véleménye és tettei nem tudnak befolyásolni.

Vízöntő

Spirituális természet, kedves és közvetlen, akivel nem lehet rossz kapcsolatot ápolni. Önzetlen és nagylelkű, mindig szívesen segít másokon. Ő az, akihez bármikor fordulhat az ember, biztos, hogy nyitott ajtókra és fülekre talál.

Halak

Szeretteivel szemben nagyon önzetlen, és ha segítségre van szüksége valakinek, azonnal ott terem. Nem szereti, ha a figyelem középpontjában van. A béke és a nyugalom nagyon fontos számára, amelyet családja körében talál meg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...