Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 9. – Nem várt pénz ütheti a markod, de...

Napi horoszkóp október 9. – Nem várt pénz ütheti a markod, de csak ha ezek közé a jegyek közé tartozol!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Egyre nehezebb leplezni a vágyat, ami felszínre kíván törni benned, legyen szó egy célodról vagy egy személyről, akit szeretnél meghódítani. A kérdés csak az, milyen messzire vagy képes elmenni?

Bika

Egy szakmai lehetőség fog felbukkanni előtted, amely nagyon vonzó lehet számodra, ám fontos, hogy meghatározd, összhangban van-e a vágyaiddal. Az idejétmúlt eszményképet le kell vedlened.

Ikrek

Nagyon sok dologgal foglalkozol egyszerre és tervezed, hogy további dolgokat adj hozzá a listához. Vigyázz, mert könnyen túlterhelheted magad, ha nem dolgozol ki egy megfelelő stratégiát.

Rák

A romantika az egekbe emelhet, de érdemes feltenned magadnak legalább egy kérdést. Ez a személy, akiért jelenleg odáig vagy, megadja neked azt a fajta intimitást, amire vágysz? Ne akard becsapni magad, a vágyid igenis jogosak.

Oroszlán

Egy családtag vagy valaki, akivel együtt élsz, kihozhat a sodrodból a mai napon. A feszültség közöttetek olyan dolgokat hozhat a felszínre, amire egyikőtök sem számít. Te döntöd el, hogyan reagálsz. Ne tarts haragot.

Szűz

Úgy érezheted, hogy nem h

aladsz előre, hiszen olyan sok a tennivalód. Ne félj újratervezni a beosztásodat. Ha őszintén elmondod, hogy mi zajlik benned, megértésre találhatsz.

Mérleg

Egy pénzügyi dolog meglepetésként érhet a mai napon, ám kiderülhet, hogy ez valójában áldás számodra. Bárhogyan is alakuljanak a dolgok, megtanulod, hogy igenis fontos szembenézni a kényelmetlen helyzetekkel, ahelyett, hogy kikerülnénk őket.

Skorpió

Kifejezetten harcias és érzékeny hangulatodban leszel a mai napon, ami terepet szolgáltat annak, hogy összevessz egy hozzád közel álló személlyel. Lehet, hogy ez egy jel, hogy ki kellene szabadítanod magad egy egészségtelen kötelékből.

Nyilas
Rengeteg dolgod akadhat a mai napon és a fejed is tele lesz, ám a legjobb, amit most tehetsz az, hogy lelassítasz egy kicsit és olyan lazán kezeled az egészet, amennyire csak lehet. Ha úgy érzed, hogy meg kellene osztanod a gondolataid másokkal, nem árt, ha gyakorolsz egy kis alázatot.

Bak

Jó lenne, ha a saját elképzeléseidet követnéd egy felemás barátsággal vagy kollegiális viszonnyal kapcsolatban, különösen akkor, ha nem tesz jót az önbecsülésednek. Ha te bármeddig képes vagy elmenni egy kapcsolatért, akkor ez a másik féltől is elvárható (lenne).

Vízöntő

A magabiztosságod eléggé ingatag a mai napon, amely miatt kétségbe vonod önmagad és másoktól várod a megerősítést. Tudd, hogy amit keresel, már ott van benned, csak jóvá kellene hagynod magadnak, hogy a felszínre hozd.

Halak

Nehezedre fog esni magadban tartani, ami az eszedben jár a mai napon. Nem is kell, hiszen fontos, hogy megoszd az igazad másokkal. Nekik is szükségük van rá, hogy tudják, mi zajlik benned. Néha olyan dolgokról is beszélni kell, amelyeket nem egyszerű szavakba önteni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...