Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp október 12. – Ha Rák, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Kos, Ikrek,...

Napi horoszkóp október 12. – Ha Rák, Mérleg, Oroszlán, Skorpió, Kos, Ikrek, Bika, Halak vagy, most figyelj!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

A magabiztosságod némileg csorbát szenvedhet a mai napon, hiszen úgy tűnik, hogy semmivel nem tudsz a szeretteid kedvében járni. Ne aggódj, ez csak átmeneti állapot, szóval hagyd, hogy véget érjen.

Bika

Hagyd figyelmen kívül azokat, akik meg akarják mondani neked, hogy miről beszélhetsz, és mit csinálhatsz. Ha egy elméletet magadénak érzel, vagy egy tett jól esik, akkor hajrá! Csak a bensődre hallgass.

Ikrek

Ha olyan benyomást keltesz másokban, hogy bármit mondjanak, arra te negativitással reagálsz, akkor megvan az esélye, hogy felégetik veled a hidakat és kivonnak az életükből, még akkor is, ha terveztek veled a jövőben. Csak pozitívan!

Rák

Valaki, akiben mindig megbízol, úgy érzed, hogy ferde igazságot akar veled megetetni, így az lesz az elsődleges célod, hogy kiderítsd mi a valódi igazság. Ne hagyd, hogy félrevezessenek.

Oroszlán

Légy nagyon óvatos a mai napon, hogy milyen szavakat használsz, és ne engedj a kísértésnek, amely arra akar késztetni, hogy a pozíciódat mások kihasználására használd fel, mert vissza fog ütni rád a későbbiekben.

Szűz
Egyesek miért olyan negatívak- kérdezed. Bármi is legyen az oka, neked nem kell ebben részt venned és tegyél is meg mindent annak érdekében, hogy távol tartsd magad ezektől az emberektől, mert a rossz energiák rád is hatással lehetnek.

Mérleg

Ez az egyike lesz azoknak a napoknak, amikor minél több mindent próbálsz elérni, annál kevesebb fog sikerülni. Talán ezt jelnek kellene tekintened és nem próbálkozni olyan görcsösen. A munkanapoknak vége, lazíts.

Skorpió

Ha egy apró mértékben is változtatsz azon, amin most dolgozol, annak olyan hosszú távú hatásai lehetnek, amelyek nem lesznek kedvedre. Gondolkozz, mielőtt cselekszel, és ne nehezítsd meg az életed.

Nyilas

Igen, lehet, hogy igaz, hogy valaki a hátad mögött sugdolózik, – amit talán már hallottál is – de nincs semmi, amit tehetnél ellene, szóval inkább engedd csak el a füled mellett. Több, mint valószínű, hogy csak a féltékenység beszél belőle.

Bak

Ne várd meg, hogy egy barát a segítségedet kérje, ha magad is tisztán látod, hogy bajban van, hanem ajánld fel neki előre. Nem kell, hogy a nyakadat törd érte, az is elég, ha tanácsokat adsz.

Vízöntő
A bolygók azt javasolják, hogy nem érdemes olyan dolog miatt aggodalmaskodnod, amelyet nem tudsz kontrollálni, így jobb, ha megzabolázod a gondolataidat. Ez egy olyan probléma, ami magától is elenyészik, ha nem veszel róla tudomást.

Halak

Nem árt, ha kissé szkeptikus vagy azzal kapcsolatban, amit a barátaid mondanak neked, és amit a hírekben olvasol. Ha az újság negatív, akkor inkább ne is foglalkozz vele. Mellesleg tényleg olyan rossz a helyzet, vagy csak egyesek nagyítják fel a saját hasznukra?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...