Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 30. – Bika, Mérleg, Szűz, Ikrek, Kos, Halak, Rák,...

Napi horoszkóp május 30. – Bika, Mérleg, Szűz, Ikrek, Kos, Halak, Rák, Skorpió, Bak, Nyilas, Vízöntő, Oroszlán!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Talán extra nyomást érzel magadon a mai napon, hiszen minden a munkáról szól és semmi kikapcsolódás. Legalább a valódi, befektetett munkáért siker lesz a jussod. Megérdemelted azt, hogy felfigyeljenek rád végre.

Bika

Hozzászoktál, hogy követed a szabályokat, de ma megfogalmazódik benned, hogy vajon vakon teszed-e ezt? Léteznek olyan régimódi hiedelmek, amelyeket ideje lenne végre elengedni? Nem kell mindenki mást követned.

Ikrek

Az anyagiak és az intimitás lesz a fókuszban ma. A szív dolgait érintően talán kissé rideg leszel, így ideje lenne egy új attitűdöt elsajátítani. A szerelem, amire vágysz, létezik, csak el kell hinned, hogy megérdemled. Igen, ennyire egyszerű.


Rák

Valaki a segítségedet fogja kérni. Ha képes vagy ezt megadni, akkor tedd meg, de légy óvatos azokkal, akik túl rendszeresen járnak a nyakadra emiatt. Ideje az ilyen piócákat leépíteni.

Oroszlán

Ma minden a munkáról fog szólni. Ha új állást keresel, akkor el is érheted, hogy az utadba kerüljön, csak egy kis erőfeszítést kell tenned az érdekében. Légy egy kicsit szervezettebb.

Szűz

Már nagyon régen volt, hogy kikapcsolódtál és a mai nap erre fog emlékeztetni. Jegyezd be a naptáradba a kötelező szórakozást. Igen, sok elintéznivalód van, de ha megspórolod a szórakozást, akkor a kreativitásod is apadni fog.

Mérleg

Az anyagi biztonságodról fogsz gondolkodni a mai napon. Ha nincs megtakarított pénzed, akkor hoznod kell némi áldozatot, hogy elkezdj félretenni. Persze nem fog menni egyik napról a másikra, de sok kicsi sokra megy.

Skorpió

Ha szeretnél előrelépést elérni az életedben vagy van valami szuper ötleted, amit ideje lenne bemutatni, akkor érdemes összeállnod valakivel, aki segítségedre lehet ebben és még taníthat is neked valami újat közben. Egy beszélgetés ráébreszt majd, hogy a negatív önértékelés milyen romboló jellegű.

Nyilas

Ideje a régi pénzügyi szokásokat levetkőzni és új módszert találni arra, hogyan kezeld a pénzedet. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy le kell ülnöd egy pénzügyi tanácsadóval, aki segíthet erősíteni az anyagi biztonságodat. Az sem utolsó szempont, ha egy előrelépési lehetőségeket kizáró munkád van.

Bak

Az önértékelési téma kissé érzékenyen érint. Jót tenne, ha valami olyasmit csinálnál, amivel az önszeretetet erősíted. Vegyél fel egy ruhát, amit eddig féltél viselni vagy koncentrálj azokra a dolgokra, amiket szeretsz magadban.

Vízöntő

Egy kissé idegesnek, feszültnek, vagy lehangoltnak érzed magad. Ez azt jelenti, hogy ideje kikapcsolódni és ellazulni végre. Még ha dolgozni is kell a mai napon, próbálj meg szüneteket beiktatni munka közben. A negatív gondolatokat pedig űzd el magadtól.

Halak

Van, hogy csak némi segítséggel tudsz boldogulni, így ne átallj kinyújtani a kezedet. Ugyanakkor a baráti körödben is szétnézhetnél végre. Lehet, hogy egyesek már nem illenek a képbe és érdemes lenne új embereket behívni az életedbe.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...