Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 24. – Bika, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Szűz,...

Napi horoszkóp június 24. – Bika, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Szűz, Vízöntő, Nyilas, Mérleg

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy érzed, mintha egy varázspálca lenne a kezedben, amivel még annál is többet vagy képes elérni, mint amire alapból vágysz. Ez különösen szeptember után lesz érezhető. Egy új útra fogsz rálépni és nyitott maradsz minden dinamikus interakcióra. Hosszú távú céljaidat gyakran felülírod.

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, mágnesként vonzod majd a hódolókat. Találkozhatsz valakivel a nyáron, aki nagyon boldoggá tehet téged, ha te is hagyod.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ideje észrevenned, hogy többet törődsz magaddal, mint a kedveseddel, ami nem fogja meghálálni magát.

Kos
A család és az otthon első helyre fog kerülni a prioritások listáján. Úgy érzed, hogy ideje néhány változtatást megtenni ennek érdekében. A pénzügyeid is felülvizsgálatra szorulnak. Nagyon aktív leszel ma.

Bika

Az, hogy hogyan mondasz valamit, legalább olyan fontos, mint az, hogy mit közölsz. Vedd figyelembe a szavaid hatását és a hangszínedet is. Kérdezd meg magadtól, hogy véletlenül vagy szándékosan küldesz bizonyos jeleket.

Ikrek
Tudd meg, hogy mennyire szeretnéd megérteni az összetevőit egy fontos kérdésnek. Talán nem vagy olyan készséges, mert önmagadban is bizonytalan vagy. Vállalj kockázatot, különben képtelen leszel jó kapcsolatot kialakítani.

Rák

A lelkesedésed fontos lesz egy interakció szempontjából. Próbálj meg pozitívan megközelíteni egy otthoni problémát. Lehetőséged lesz az új kezdethez, de ehhez szükséged van arra, hogy eltávolodj egy személytől, aki kontroll alatt akar téged tartani.

Oroszlán

Amolyan rejtőzködő hangulatodban vagy. Egyesek közületek olyan terveket szövögetnek, amit szeretnének titokban tartani, míg mások egyszerűen nincsenek oroszlános hangulatukban.  Új lehetőségek merülnek fel egy délutáni beszélgetés során.

Szűz

Jöjj össze barátokkal. Engedd el azokat az elvárásokat, amikről úgy gondolod, hogy veled szemben támasztanak. Az, amit eddig lehetetlennek véltél, valósággá válhat. Egy szeretett személy fel fogja pezsdíteni a hangulatot.

Mérleg
Belső feszültséget érzel amiatt, hogy különbség áll fenn aközött, amit tenni szeretnél, és amit elvárnak tőled. A megfelelni vágyó személyiséged nem enged lázadni, de ha mégis úgy döntesz, hogy vállalod a kockázatot, ne szabotáld magad.

Skorpió

Keress fel egy távoli barátot vagy rokont. Talán nem vagy elég magabiztos, hogy kifejezd az érzéseidet, ennek eredményeképpen pedig hidegnek és távolinak tűnhetsz. Egy beszélgetés a szeretett személlyel enyhíthet ezen a helyzeten.

Nyilas

Egy szeretett személy a szokásosnál sokkal érzékenyebb formáját mutatja. Úgy tűnik, hogy keményen bírálja az életét. Támogasd ezt a személyt, mert nyilvánvalóan nagy problémával küzd.

Bak

Úgy döntesz, hogy új ötletet dobsz be és egy másfajta megközelítést fogsz alkalmazni. Mások is alkalmazkodnak hozzád és bár te hoztad meg a döntést, ennek eredményeképpen a környezeted is sokkal boldogabbá fog válni.

Vízöntő

Szeretnél reagálni egy helyzetre, ami nagyon zavar téged. A probléma megoldásához szükséges lesz, hogy minden fontos információt összegyűjts, mielőtt cselekednél. A sok bejövő hívás zavarni fog, viszont örömmel értesülsz azokról a dolgokról, amelyeket majd megosztanak veled.

Halak

A kreativitásod segítségedre lesz egy nap közben felbukkanó feladat megoldásában. Ugyanez a pozitív energia segít majd abban, hogy a kapcsolatodban felbukkanó egyhangúságot megváltoztasd. Ne feledd, hogy ez az életerő belőled származik. Használd ki minél gyakrabban.

tudasfaja.com

Hirdetés