Kezdőlap Egyéb Muri Enikő olyan szívszaggatóan énekelte el Cserháti Zsuzsa dalát, hogy Korda György...

Muri Enikő olyan szívszaggatóan énekelte el Cserháti Zsuzsa dalát, hogy Korda György könnyek között hallgatta végig

Hirdetés

A “Csináljuk a Fesztivált!” harmadik elődöntőjében Muri Enikő különleges és érzelmekkel teli pillanatokat teremtett a színpadon, amikor Cserháti Zsuzsa emlékezetes dalát, a “Boldogság, gyere haza”-t adta elő. Az előadás olyannyira magával ragadó volt, hogy a zsűri tagjai mellett a közönség és a sztárvendég, Korda György is könnyek között hallgatta végig.

 

Hirdetés

A dalt eredetileg Dancsák Gyula és Miklós Tibor alkotta meg, ám Cserháti Zsuzsa páratlan hangja emelte a dal szintjét, és örök slágerggyé tette. Muri Enikő, a tehetségkutató verseny egyik kiemelkedő résztvevője, új életet lehelt a klasszikus dalba, méltósággal és szenvedéllyel szólaltatva meg.

Azt mondhatjuk, hogy Muri Enikő nem csupán elénekelte a dalt, hanem érzelmekkel teli utazásra invitálta a hallgatókat, beleérezve magát a dal mély mondanivalójába. Az előadás során a nézők és a zsűri egyaránt átérezhették a Boldogság, gyere haza eredeti varázsát, miközben Muri Enikő sajátos hangulatot csempészett bele.

Az, hogy még Korda György, a híres magyar énekes is könnyek között hallgatta végig a produkciót, csak tovább erősíti azt a tényt, hogy Muri Enikő előadása valóban mélyen megható volt. Ezen keresztül a tehetséges énekesnő nemcsak a dal szépségét, hanem saját kifejező erejét is bizonyította, hagyva, hogy a zene és az érzelem összefonódjon a színpadon.Muri Enikő tehetségének és érzékenységének köszönhetően ez az előadás egy emlékezetes pillanat marad a “Csináljuk a Fesztivált!” történetében, és a közönség szívét is megérintette.

Az előadásban megmutatkozó érzelem és tehetség egyesítése révén Muri Enikő tovább mélyíti a verseny izgalmát, és a nézőket egy újabb zenei kalandra invitálja.

„Csodálatos volt! Valamiért ez a dal kölönösképpen becsúszik az emberek szívébe, azért mert van boldogság, vagy azért mert nincs, vagy azért mert volt boldogság és már nincs, mert elveszítettük, most is néztem a közönséget és mindenki megkönnyezte és mindenki énekli”

– mondta Janza Kata.


„Amikor bejön ez a mondat, hogy „Boldogság, gyere haza”, habár én férfi vagyok, de tényleg elkezdem könnyezni, nem csak azért, mert a Cserhátira gondolok, hanem azért is mert ez az előadás attól különleges, hogy még meg van fűszerezve egy színészi teljesítménnyel. Hangilag ugyan azt a hatást hozod, mint Cserháti Zsuzsa”

– dicsérte meg az énekesnőt Korda György.

Íme a produkció:
Hirdetés
loading...