Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a hírt Szinetár Dóra gyermekéről

Most kaptuk a hírt Szinetár Dóra gyermekéről

Szinetár Dóra büszkén osztotta meg közösségi médiáján az örömteli pillanatokat, amikor elérkezett nagyobbik fia, Marci 27. születésnapja.

 

A színésznő édesanyaként és sztárként két fontos szerepet ölel össze, és örömmel ünnepelte meg ezt a különleges alkalmat.

Az Instagramon megosztott képeken Szinetár Dóra és fia, Marci együtt mosolyognak, és a tortán égő 27 gyertya mutatja meg a fiatal férfi újabb évfordulóját. Bár a színésznő általában titokzatos marad két fiatalabb gyermeke, Zorka és Benji arcát illetően, Marci már nagykorú, ezért időnként megmutatja őt a közösségi médiában. A születésnapon a fiatalok boldogságával és a családi összetartozás érzésével telt el a nap.Szinetár Dóra fia iránti szeretete és büszkesége egyértelműen átsugárzik a közösségi médiás bejegyzéseiből. Az ünnepi alkalom remek lehetőség volt arra, hogy együtt legyenek, és megünnepeljék Marc születésnapját.

Az édesanyai és családi pillanatok mindig örömöt és melegséget hoznak, és ez a közösségi média posztokban is megmutatkozik.


Ide kattintva láthatod a képeket az Instagramon.

loading...