Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a hírt – Letartóztatták a magyar énekest

Most kaptuk a hírt – Letartóztatták a magyar énekest

Hirdetés

A TV2 Szerencsekerék legutóbbi adásának különleges vendége Gájer Bálint volt, aki nemcsak szórakoztatta a közönséget, de egy sokkoló történetet is megosztott a nagyérdeművel két pörgetés között.

 

Hirdetés

Az énekes egy korábbi Németországban töltött időszakát elevenítette fel, amikor vízummal dolgozott az országban, de nem mindig tartotta be a határidőket.

Gájer Bálint elárulta, hogy az időszakban, amikor Németországban dolgozott, csak három hónapos turistavízummal lehetett az országban tartózkodni munkavégzés céljából. Azonban ő és társai nem mindig pontosan tartották be a beutazás és távozás időpontjait.

“A picit előbb mentünk, picit később jöttünk” – emlékezett vissza Bálint a műsorban. Azonban a dolgok egyre komolyabbá váltak, amikor a második alkalommal már nem voltak ennyire szerencsések.

“Gondoltuk, hogy minden rendben lesz, de sajnos, nem jártam szerencsével. Elkaptak minket, és a munkaügyi hivatal letartóztatott” – mesélte az énekes a meglepő fordulatról.

Bálint végül egy kis német-magyar szótár böngészése során jött rá, hogy valójában milyen intézkedéseknek vetették őt alá. Az eset tanulságos volt számára, és bár a történet már a múlté, az énekesnek sokat adott az életből merített tapasztalat.

Gájer Bálint sztorija egy kis pikantériával színesítette az adást, és a közönség nagy érdeklődéssel fogadta a meglepő fordulatokkal teli történetet.

A Szerencsekerék műsora így ismét bizonyította, hogy minden adásban rejtőzhet egy meglepetés vagy egy érdekes vallomás, amely még közelebb hozza egymáshoz a sztárvendégeket és a nézőket.

Hirdetés