Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mit rontasz el a párkapcsolataidban? A csillagjegyed megmondja!

Mit rontasz el a párkapcsolataidban? A csillagjegyed megmondja!

Hirdetés

Ha kíváncsi vagy, hogy mit rontasz el rendre minden egyes párkapcsolatodban és mi az, amin érdemes volna fejlesztened, amiben jó lenne erősödnöd, akkor olvass tovább.

A csillagjegyed segítségével kiderítheted.

Hirdetés

Tűz jegyek – Kos, Oroszlán, Nyilas

Túlságosan nyers vagy, mindig egyből a lényegre térsz. Képtelen vagy bármit is visszatartani, még akkor sem, ha tudod, hogy csak ártasz vele. Őszintének lenni persze jó dolog, de azt ne olyan stílusban tedd, hogy azzal megbántsd a párodat. Lehet, hogy neked nem nagy ügy kibökni, hogy melyik hírességgel bújnál ágyba, vagy sztorizgatni az exeidről, de lehet, hogy ez a kedvesednek rosszul esik.

A lobbanékonyságodból sem ártana egy kicsit visszavenni és kontroll alatt tartani az érzelmeidet. Amikor szenvedélyesen kiállsz egy vélemény mellett, akkor egyáltalán nem veszed észre a másik oldalt. Ebből óriási veszekedések kerekedhetnek, amelyeket higgadt, érett hozzáállással egyszerűen le lehetne kezelni.

Ha stabil párkapcsolatot szeretnél, akkor oda kell figyelned az indulatosságodra. Nem lesz senki, aki melletted marad, ha egyfolytában idegrohamot kapsz, amikor valaki nem ért egyet veled.

Föld jegyek – Bika, Szűz, Bak

Hagyod, hogy a bizalom és az elhagyás kérdése az intimitás kárára menjen. Mindig a tarsolyodban van egy menekülési terv. Mindig felkészülsz a legrosszabb forgatókönyvre. Ha stabil párkapcsolatot akarsz, akkor el kell engedned a félelmeidet és képesnek kell lenned változni és sebezhetővé válni.

Le kell rombolnod a falaidat és hagynod, hogy a másik megközelítsen és hozzáférhessen a szívedhez. Nem tarthatod fenn egy kapcsolatban a távolságot. Még ha nem is szándékozol eltolni magadtól a párod, akkor is hajlamos vagy elfelejteni megemlíteni olyan dolgokat, mint egy fizetésemelés, egy idegösszeroppanás a munkában, vagy egy buli, amire hivatalos vagy.

Légy nyitottabb a pároddal, bármiről is legyen szó és ne tarts mindent magadban. Ő a társad és azért vagytok együtt, hogy megosszátok egymással az életeteket és annak minden egyes fontos, sőt még a kevésbé fontos részleteit is.

Levegő jegyek – Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Te mindig adsz. Bármit megtennél azokért, akiket szeretsz, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell áldoznod a saját szükségleteidet is a folyamatban. Nem adhatod oda mindenedet a másiknak, miközben arra nem gondolsz, hogy neked mire lenne szükséged. A párod a véleményedet és a támogatásod akarja és nem azt, hogy gondolkodás nélkül kövesd és a szolgája légy. Légy önmagad.

Azt hiszed, hogy azzal jót teszel a kapcsolatnak, ha elhallgatod a panaszaidat, bánataidat, de ez nem így van. Ha mindent visszafojtasz, akkor önmagad ellen szegülsz és boldogtalan leszel a párod mellett. Ha attól félsz, hogy azért hagy el a párod, mert beszélsz a gondjaidról, akkor ezt felejtsd el gyorsan. Ha valaki ezért akar lépni, jobb is, ha elmegy.

Víz jegyek – Rák, Skorpió, Halak

A szíved mindig a helyén van, de néha a terveid visszafelé sülnek el. Néha a párod nem annyira izgatott az ötleteidtől és a gesztusaidtól, mint azt te gondolod. Nem feltételezheted, hogy a másikat is ugyanaz teszi boldoggá, mint ami téged. Két különböző ember vagytok, két különböző személyiséggel.

Ismerd meg a másik szeretetnyelvét. Ha legközelebb örömet szeretnél szerezni neki, akkor kérdezd meg magadtól, hogy őt mi tenné boldoggá. Emellett győződj meg a másik szándékairól és ne szövögess jó előre terveket. Te könnyen elkötelezed magad a másik irányába és azt hiszed, hogy az egész életeteket együtt fogjátok leélni, de lehet, hogy ő nem így gondolkodik. Tudj őszintén kommunikálni vele és ne a fejedben felépített képzeletvilágban élj.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés