Kezdőlap EZOTÉRIA Mit láttál meg elsőként a képen? Tudatalattidba enged betekintést nyerni!

Mit láttál meg elsőként a képen? Tudatalattidba enged betekintést nyerni!

Mindenki rendelkezik a tudatalattija mélyén rejlő személyiségjegyekkel és ez a gyors, képes személyiségteszt segít benne, hogy azok a felszínre kerülhessenek.

Elgondolkodott már arról, hogy a tudatalatti mélye mit rejthet? Segítség nélkül, szinte lehetetlen is megvizsgálni, mi rejtőzhet benne. Ez a fotó több elemet tartalmaz, és az, amit először szembeötlik számodra, sokat árul el a tudatalatti személyiségedről. Az agyad a tudatalatti működésed alapján választja ki, hogy mire összpontosítson.

Ha először az arc körvonalát láttad meg

Némileg öntudatos vagy és hajlamos vagy megpróbálni mindig a lehető legjobb arcodat mutatni a világ felé. Hiszel az első benyomásokban, és szeretnél mindig jó benyomást kelteni másokban. Néha lehet egy kicsit túlzásba is viszed, de a te elgondolásod szerint ez így van jól, mivel a megjelenésed elő számú számodra.

Hiszed, hogy kevés olyan dolog van a világon, amelyet kontrollálhatsz, viszont a kinézeted egy olyan dolog, ami teljes mértékben tőled függ, így mindent megteszel, hogy az tökéletes legyen. Szeretsz magabiztosságot és stabilitást sugározni és ez nem is esik nehezedre, tekintve, hogy mennyire odafigyelsz a részletekre. A legnagyobb örömöt számodra az jelenti, hogy formálhatod az emberek rólad kialakított képét.

Ha először a fát láttad meg

Az általad megtekintett első elem az agyat szimbolizálja, ami nagyon sokat elárul rólad. Jelentős mennyiségű szellemi tevékenységet folytatsz, átgondolt és elemző típus vagy. Olyan problémamegoldó képességgel rendelkezel, hogy az emberek szívesen fordulnak hozzád tanácsért, ha szorult helyzetbe kerülnek.

Bár nagyon jól tájékozott és képzett vagy, mindig nyitott vagy arra, hogy még többet tanulj. Olyan vagy néha, mint egy szivacs, ami úgy szívja magába a tudást, mint a vizet ameddig csak lehet. Hiszed, hogy mindig van valami új és izgalmas dolog, amit meg lehet tanulni, és mindig készen állsz rá, hogy szélesítsd a látóhatárodat, amikor csak alkalmad nyílik rá. A tudás az a dolog, amit a legjobban értékelsz, örömöt pedig leginkább a saját mentális fejlődésedben lelsz.

Ha először a madarakat láttad meg

Egy kicsit mindig távolinak tűnsz a világ számára, soha nem akarod lehorgonyozni magad senkihez. Csakúgy, mint a madarak, a periférián örömmel és jól elvagy. Nem igazán szereted a nagy tömeget, és ha mégis úgy alakul, hogy zsúfoltabb helyen köss ki, mindig teszel róla, hogy legyen egy kis extra tered.

Élvezed az egyedüllétet, de nem vagy antiszociális. Sokkal jobban kedveled a kicsi, de annál mélyebb baráti összejöveteleket. Nem szereted túl komolyan venni magad és örülsz, ha a szeretteid körében olyan lehetsz, amilyen csak akarsz. Nagyon élvezi az utazást és az új élmények megtapasztalását. Kalandvágyó szellemed van, aki olyan, mint a madár, akkor és oda száll, amikor és ahová csak akar.

loading...