Kezdőlap Egyéb Megtörte a csendet Krausz Gábor és Mikes Anna a szakításról

Megtörte a csendet Krausz Gábor és Mikes Anna a szakításról

Hirdetés

Az utóbbi időben Mikes Anna és Krausz Gábor szinte teljesen eltűntek a nyilvánosság elől, ami miatt sokan aggódni kezdtek.

 

Hirdetés

Az időzítés különösen érdekes, hiszen nemrég tértek vissza az Ázsia Expressz forgatásáról, amely köztudottan az egyik legnehezebb televíziós vetélkedő. A versenyző pároknak különböző élethelyzetekben kell helytállniuk, minden kényelmi eszközt mellőzve, így szállásról, élelemről és utazásról maguknak kell gondoskodniuk.

A tévénézők gyakran láthatnak feszültségeket olyan párok között, akik boldog kapcsolatban vagy jó barátságban érkeztek a versenyre.

Már az indulás előtt sokan aggódtak a páros friss kapcsolatáért, de ők biztosítottak mindenkit, hogy a kapcsolatuk erős, és inkább nászútként tekintenek a versenyre.

Gábor nyomatékosan kérte, hogy ne terjesszenek róluk pletykákat „hozzájuk közel álló barátok”, mivel azok az információk hazugságok, és ezek az állítólagos barátok valójában nem is ismerik őket.A hazaérkezésük után mindketten izgalmas, nagy kalandnak nevezték a versenyt, de egyetértettek abban, hogy nem vágnának bele újra. Az interjút külön-külön adták, és azóta nem lehetett közös felvételt vagy képet látni róluk.

Krausz Gábor régóta nem posztolt, és Mikes Anna vidám tartalmait sem osztotta meg, nem is igazán reagált azokra. Bár az életet nem a közösségi médián kell élni, a páros viselkedése találgatásokat indított el.

A szakítással kapcsolatos találgatásokra a pár egy újabb felvétellel reagált, de nem egy közös képpel. Mindketten szinte ugyanakkor tettek ki egy videót, amelyben Mikes Anna táncol a színpadon, mellette pedig a kis Hannaróza táncol.

A videónak „Hannika tanárba” címet adták, és 24 óráig elérhető volt az Instagram történetükben.

Sokan örültek volna, ha a pár egy érzelmes közös poszttal mutatja meg, mit éreznek egymás iránt, de egyelőre úgy tűnik, kerülik a nyilvánosságot. A különböző Facebook csoportokban azonnal találgatások kezdődtek, mivel Krausz Gábor és Tóth Gabi válása is egyenposzttal kezdődött.Remélhetőleg ezúttal csak arról van szó, hogy a pár szeretne egy kis időt egymásra koncentrálni és kizárni a médiát a pörgős életükből.

Az elmúlt időszakban tapasztalt visszavonulás és a nyilvánosságtól való távolmaradás ellenére remélhetőleg Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata erős marad. A közösségi média zajától való távolmaradás talán éppen az, amire szükségük van, hogy kapcsolatukat még szorosabbá tegyék.

Az idő majd eldönti, hogy a visszavonulásuk mögött valóban a nyugalom keresése áll, vagy más okok húzódnak meg a háttérben.

Hirdetés