Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Meglepő dolog derült ki azokról a férfiakról, akiknek hosszabb a gyűrűsujja! Te...

Meglepő dolog derült ki azokról a férfiakról, akiknek hosszabb a gyűrűsujja! Te tudtál erről?

Hirdetés

Uraim, ha úgy gondolják, hogy az álmaik hölgyének megtalálása a személyiségük, a külsejük és a sorsuk csodás keverékének köszönhető, akkor most itt az ideje ezt kicsit újragondolni.

Egyes tudósok szerint az, hogy egy férfit kiket fog vonzani, már az anyaméhben előre meg van határozva és mindez a gyűrűs ujjal van összefüggésben.

Hirdetés

A gyűrűsujj hosszának szerepe

Vedd csak szemügyre a kezedet. Ha a gyűrűsujjad hosszabb, mint a mutatóujjad, akkor ezt nagy valószínűséggel a férfi nemi hormon, a tesztoszteron szintjének kiugrása okozta az anyaméhben.

Ez lényegében hatással van azokra a típusú nőkre, akiket a férfi vonz.

A lengyelországi Krakkói Jagiellonian Egyetem Orvosi Karának tudósai úgy találták, hogy a hosszú gyűrűs ujjakkal rendelkező férfiak négyszer nagyobb valószínűséggel rendelkeztek a klasszikusan ideális homokóra alakú nő partnerrel.

Nos, hogyan lehet ez?

A tanulmány azt írta le, hogy a testben lévő extra tesztoszteron hatás a későbbiekben más, tipikusan “férfias” jegyeket is a felszínre hoz. Mindez a fokozott tesztoszteron szint következménye, ami a magzatot az anyaméhben éri.

A kutatók 50 fiatal férfi kezét tekintették meg, akik hosszú távú kapcsolatban éltek, majd partnerük, a vizsgálat szempontjából fontos jegyeit is megfigyelték.
Azt fedezték fel, hogy azok a férfiak, akiknek gyűrűsujjuk hosszabb volt, mint a mutatóujjuk, sokkal gyakrabban vonzottak be nagyobb mellű, de vékonyabb derekú női partnert.

Hosszabb gyűrűsujjúak nagyobb eséllyel találnak vonzóbb partnert

A tanulmány leírta: “Eredményeink szerint a férfiak születés előtti körülményei hatással vannak arra a valószínűségre, hogy a férfi egy vonzóbb külsejű és feltehetően termékenyebb partnerrel kerüljön kapcsolatba.”

A hosszabb gyűrűs ujjakkal rendelkező férfiak négyszer gyakrabban jöttek össze nőkkel, akiknek keskenyebb derekuk és viszonylag nagyobb mellük volt.”

A szemmel végzett vizsgálatok során, a női test vonzerejének minősítésére a férfiak elsősorban a csípő és a mell területére összpontosítanak, amelyek egyértelmű jeleket adnak a nő reproduktív státuszáról.

A szélesebb csípő és a szűkebb derék az egészség, a fiatalosság és a termékenység vizuális jeleit mutatja. A nagyobb mellek a szexuális érettség és a tápláló képesség jelei lehetnek. A nyugati kultúrákban ezek a vonzó külső jegyek.

A tesztoszteron kiugrás egyéb jelei

A hosszabb gyűrűsujj nem az egyetlen mellékhatása az extra tesztoszteron expozíciónak. Ide tartozik még az izmosabb és sportosabb testfelépítés, nagyobb teherbíró képesség és a jobb térbeli tájékozódási képesség is.

Hirdetés