Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla az igazságtól – Ezért szingli még mindig Tóth...

Leesett a rajongók álla az igazságtól – Ezért szingli még mindig Tóth Dávid

Hirdetés

Tóth Dávid neve az utóbbi időszakban a televíziós műsorok sztárjai közé emelkedett, és most az Ázsia Expressz győzelmével teszi még feljebb az i-re a pontot.

 

Hirdetés

Az olimpiai ezüstérmes és világbajnok kajakos egy interjúban elárulta, hogy a négy műsor közül az Exatlon és az Ázsia Expressz voltak azok, ahol igazán otthon érezte magát.

Az Exatlonban való részvételről elmondta: “Az Exatlon és az Ázsia Expressz igazán nekem való feladatok voltak! Bár az Exatlont nem sikerült megnyerni, csak az első négybe kerültem be, de a Dominikán eltöltött négy és fél hónap egy életre szóló élménnyel gazdagított!”

Az Ázsia Expressz győzelmével kapcsolatban pedig így fogalmazott: “Akárcsak most az Ázsia Expressz! Megannyi kaland, élmény, izgalom! Nagyon klassz volt!”Azonban nem minden műsorban érezte ugyanezt. A Dancing with the Stars és a Nagy Ő megpróbáltatásokat jelentettek számára. A Dancing with the Starsban való szerepléséről szólva Tóth Dávid azt mondta, hogy “az Exatlon és az Ázsia Expressz igazán nekem való feladatok voltak,” míg a Dancing with the Starsban igyekezett lépést tartani a táncpartnerével.

A Nagy Ő-ben való szereplése viszont kihívásokkal teli volt. A kamerák előtti ismerkedés nem volt az ő műfaja, és a húsz ráhajtó lány között sem találta meg a Nagy Ő-t. Az élményről szólva Tóth Dávid elmondta:

“Nem egy egyszerű dolog ez. Ráadásul nem feltétlenül azok a lányok jelentkeztek a műsorba, akiket én keresek. Nem a véletlen műve volt, hogy nem találtam meg a nagy Ő-t!”Az interjúban kitért arra is, hogy miért van még mindig egyedül. “Szerintem túl válogatós vagyok! Tudom, hogy nincs olyan, hogy tökéletes, de én csakis olyan párt tudok magam mellé elképzelni, akivel hosszú távon el tudom képzelni az életemet,” mondta el Tóth Dávid. A sztárkajakosnak fontos az életében a hosszú távú, komoly kapcsolat, és nem siet a döntéssel, hogy megtalálja azt az igazit, akivel boldogan

Hirdetés
loading...