Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Kipróbáltam és bevált: ezt csináltam napi 2 percig és minden súlyfeleslegem eltűnt!

Kipróbáltam és bevált: ezt csináltam napi 2 percig és minden súlyfeleslegem eltűnt!

Hirdetés

Egy könnyű és egyszerű módszer arra, hogy elősegítsd a fogyást, miközben a pénztárcádat is kíméled. Egy egykori japán színész, Miki Ryosuke számára a fogyás olyan egyszerű volt, mint a levegővétel és ezt szó szerint is érthetjük. 

A ma már fogyókúrás gurunak számító Miki nagyjából 13 kg-tól szabadult meg a speciális légzéstechnikájával mindössze 50 nap alatt.

Hirdetés

Ryosuke véletlenül fedezte fel a gyors fogyáshoz vezető technikát, miközben a hátfájását igyekezett enyhíteni egy speciális légzési gyakorlattal. A légzésdiéta sokkal inkább egy mozgásforma, amely arról szól, hogy napi 2-5 percet kell tölteni hosszú, mély be-és kilégzéssel, miközben az összes izmot meg kell feszíteni.

Hogyan is néz ki ez a légzéstechnika?

Légzéstechnika #1

Ez a gyakorlat egyszerűen elvégezhető bárhol.

Először is állj egyenesen, majd feszítsd meg a farizmaidat, miközben egyik lábad helyezd a tested elé és a tömeged nagyjából 90%-a legyen a hátsó lábadon. Ebben a pozícióban kell belélegezni 3 másodpercig úgy, hogy közben a karjaidat a fejed fölé emeled. Ezután következik az erőltetett 7 másodperces kilégzés, melynek során a test izmait teljesen meg kell feszíteni, miközben leengeded a karjaidat. A légzéseket 2-5 percig ismételni kell, és naponta el kell végezni.

Légzéstecnika #2

Egyenes testtartás mellett meg kell feszíteni a farizmokat. Egyik kezet a hasra, másik kezet a derékra kell helyezni. Ebben a pozícióban 3 másodpercig kell belélegzeni, miközben úgymond befelé szívod, azaz erősen megfeszíted a gyomortájékodat. A kilégzés hasonlóan 7 másodperc és eközben folytatod a hasizmok megfeszítését, de még intenzívebben. Ismételd meg naponta 2-5 percig.

Légzés hatása a súlycsökkenésre

Bár nem helyettesíthető kizárólag légzéssel a testmozgás, nagyon fontos összetevője a fogyási gyakorlatnak, mivel bőségesen ellátja oxigénnel a testet, ami segíti a tápanyagok jobb lebontását és hasznosítását, emellett segít megszabadulni a szervezetben lévő méreganyagoktól, így a fogyás is sokkal eredményesebb lesz.

Egy, a Hampton Egyetemen végzett tanulmányból kiderült, hogy a jóga és a mély lélegző gyakorlatok kombinációja túlsúlyos fiataloknak segített a fogyásban úgy, hogy közben semmilyen kalória megszorításban nem volt részük. Így voltak képesek heti 4 alkalommal végzett gyakorlatokkal 12 hét alatt 3 kg súlyfeleslegtől megszabadulni. Ismét hangsúlyozzuk, hogy táplálkozásbeli változtatás nem volt.

Egy kiegyensúlyozott, tudatosan összeállított étrenddel még gyorsabb hatást lehet elérni.

tudasfaja.com

Hirdetés