Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderültek a részletek – Emiatt válik Peller Anna és Lukács Miki

Kiderültek a részletek – Emiatt válik Peller Anna és Lukács Miki

Újabb álompár házassága ért véget! Peller Anna és Lukács Miki tizennégy év után döntöttek a válás mellett. Bár sem a környezetük, sem a nyilvánosság előtt nem mutatták, hogy problémáik lennének, valójában már két éve küzdöttek a házasságukért.

 

A Nyerő Páros első szériájának győztes párosa mindenkit meglepett azzal a bejelentéssel, hogy elválnak. Döntésük nemcsak rajongóikat, de a barátaikat és a kollégáikat is váratlanul érte, hiszen kívülről igazi álompárnak tűntek, akik több mint tíz év után is tisztelik és szeretik egymást. 2020-ban Friderikusz Sándor Az életünk története című műsorában még arról beszéltek, hogy szeretnének második gyermeket, ám ez végül nem jött össze.– Anna mindig sokat mesél a családjáról, ami az utóbbi időben sem volt másképp. Sokszor emlegette Mikit és a lányukat, nem tűnt úgy, hogy gondjaik lennének. Ő egyébként is olyan típus, aki nem szívesen mesél a nehézségeiről, mindig jókedvű és vidám. Nagyon meglepett, hogy így alakult – mondta lapunknak a színésznő egyik tévés kollégája, aki szerint a sok munka okozhatta a házaspár problémáját. – Ő tényleg rengeteget dolgozik: tévézés, próbák, előadások, szinkronmunkák, emellett anyaként is próbál helytállni. Hihetetlen tempót diktál, ezzel nem mindenki tud lépést tartani.

Miki egyik barátja szerint a sok munka volt az egyik oka annak, hogy a házaspár kapcsolata végül zátonyra futott. Az ismert édesapa sokáig próbálta egyedül vinni a háztartást, nevelni a tízéves Annabellát, de egy idő után ő is vágyott arra, hogy saját karriert építsen.– Miki tudta, hogy mit vállalt, amikor összeházasodtak Annával. Ő támogató férjként segítette a feleségét, a lányukkal is ő volt otthon, és a karrierjét is a gyerekükhöz igazította. Annával viszont a sok tennivaló mellett nem volt egymásra idejük házaspárként – magyarázta az informátor. – A problémáikat azonban diszkréten kezelték, mi is csak akkor értesültünk arról, hogy külön folytatják, amikor már eldöntötték, hogy véget vetnek a házasságuknak. Miki most is jókedvűnek tűnik, nem igen panaszkodik, inkább magában éli meg a nehézségeket.

Pedig Anna és Miki mindent megtettek azért, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat. Két évig küzdöttek, jártak párterápiára, de rájöttek, már inkább testvérként szeretik egymást. Bár 2020-ban Anna arról vallott, mennyire vágynak a férjével még egy gyermekre, nem sokkal később válságba került a kapcsolatuk.Valószínű, hogy ezt a döntés egy ideje már meghozták, hiszen Miki többször is posztolt arról, hogy a kislányával kettesben – vagy a szüleivel kiegészülve – utazott el pihenni. A múlt héten például Bolognában járt, de oda is Papp Gergővel és egy másik barátjával utazott.

loading...