Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Kézírás elemzés: 13 jellegzetesség, ami meglepő dolgokat fed fel rólad!

Kézírás elemzés: 13 jellegzetesség, ami meglepő dolgokat fed fel rólad!

Hirdetés

Csupán az, hogy hogyan írod az ‘i’ betűidet és hogyan húzod át a ‘t’-ket, több, mint 5000 személyiségbeli jellemzőt árulhat el rólad. Hogyan írsz, nagyobb méretű betűkkel vagy kisebbekkel? A nagy betűk általában a társaságkedvelőkre jellemző, míg a kisebb azt mutatja, hogy introvertált típus vagy. Azonban, ha átlagos méretű az írásod, akkor stabil vagy és erősen tudsz fókuszálni a dolgokra.

Mekkora szóközöket hagysz a szavaid között?

Azok, akik nagy szóközöket hagynak a szavaik között, élvezik a szabadságot és a függetlenséget, míg azok, akik összenyomják a szavakat, általában kedvelik mások társaságát. Ha a szavai teljesen összezsúfolódnak, hajlamos vagy tolakodó lenni esetleg vonzod magad köré a tömegeket.

Hirdetés

Mennyire nyomod meg a tollat a papíron?

Míg a nagyon erős tollnyomás a feszültséget és a haragot sugallja; a mérsékelten súlyos nyomás az elkötelezettség jele. A puha nyomás azt jelenti, hogy empatikus és érzékeny vagy és kevesebb vitalitással rendelkezel.

Hogyan teszed az ‘i’-re a pontot?

Ha magasra teszed a pontot az ‘i’ felett, akkor valószínű, hogy aktív képzelőerővel rendelkezel. Ha közel teszed az ‘i’-re a pontot, akkor jól szervezett és figyelmes vagy. Ha az ‘i1-től kissé balra esik a pont, akkor inkább halogató típus vagy. Ha éppenséggel egy kisebb kört rajzolsz az ‘i’ fölé, akkor játékos típus vagy, akinek jellemzősen sok a gyermeki tulajdonsága.

Mennyire olvasható az aláírásod?

A dokumentumokon szereplő aláírásaidnak megfelelően, ha olvasható, akkor az a magabiztosság jele és azé, hogy jól érzed magad a bőrödben. Ugyanakkor az olvashatatlan aláírás egy kissé zárkózott, nehezen kiismerhető személyvédjegye.

Megdől a kézírásod? Ha igen, merre?

A jobbra hajlás azt jelenti, hogy szeretsz új emberekkel találkozni és dolgozni, míg a balra hajlás azt jelenti, hogy inkább távolságtartó vagy. A balra hajlók hajlamosabbak az önelemzésre is.

Hogyan húzod át a “t” -t?

Ha egy nagy vonallal, határozottan húzod át a ‘t’-det, akkor valószínűleg elszánt és lelkes vagy, ugyanakkor kissé néha makacs. Ha rövid áthúzást használsz, akkor jellemzően lusta vagy. Ha magasan húzod át a ‘t’-t, akkor sok célt tűzöl ki magad elé és mindig a nagyobb dolgok elérésére törekszel. Ha alacsonyabban, akkor az azt jelzi, hogy ideje magasabbra helyezned a lécet és emelni az önmagaddal szembeni elvárásokat.

Hogyan hurkolod a kis “l”-t?

A széles hurok azt sugallja, hogy nyugodt és spontán természet vagy, míg a keskeny inkább a korlátozottság jele.

Milyen az “y”-od kampója?

A kampó a személyiség erős mutatója. A széles kampó azt jelenti, hogy nagy baráti körrel rendelkezel, míg a karcsú hurok azt sugallja, hogy megválogatod, kiket engedsz közel magadhoz. A rövidebb horog azt jelenti, hogy házas vagy elkötelezett vagy, míg egy hosszú horog lehet a kalandozás jele.

A betűid hegyesek vagy lekerekítettek?

A hegyes betűk olyan intelligens ember jelei, akik visszafojtják az agressziót. A lekerekített betűk jelzik a kreativitást és a művészi képességet.

Milyen gyorsan írsz?

Ha gyorsan írsz, nagyon valószínű, hogy türelmetlen vagy, és nem szereted az időt vesztegetni. Ha lassabban szoktál írni, akkor önálló és módszeres vagy.

Lehet, hogy nagy koponya vagy ha…

Ha a nagy ‘L’ betűt sokkal nagyobbnak írod, mint bármelyik másik nagybetűt.

Hazudhatsz, ha …

Ha az írásod drámai módon megváltozik egy hosszabb szöveg írása közben.

tudasfaja.com

Hirdetés