Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Itt a nagy 2020-as pénzhoroszkóp: 6 csillagjegynek megváltozik az egész élete!

Itt a nagy 2020-as pénzhoroszkóp: 6 csillagjegynek megváltozik az egész élete!

Hirdetés

A 2020-as év több csillagjegy szülöttének is szerencsét hoz pénzügyekben, de lesznek olyan csillagjegyek is akik sokkal többet kell dolgozzanak ahhoz, hogy pénzt keressenek.

Kos

Sikereid lesznek a munka terén, a pénzügyeid jól alakulnak, de lesznek változások. A szerelmed megmarad, de az egészséged változó lesz. A 2020-as év anyagi szempontból továbbra is jónak mutatkozik, a fizetésed nőni fog. Ha nem beosztott vagy, hanem saját vállalkozásod van akkor a vállalkozásod sikeresebb lesz, több bevételed lesz. Sok Kos jegy szülötte befekteti a jövedelme egy részét a meglévő vállalkozásba vagy olyan dologba amellyel eddig nem foglalkozott.

Hirdetés

Bika

A 2020-as évben teljesen megváltozik az életed, rengeteg munka, a szerelmi életed javulni fog, kiváló egészség. A legfontosabb dolgok a 2020-as évben számodra a spiritualitás, külföldi utazások, tanulmányok, filozofálás. A 2020-as év jó marad pénzügyileg is, az a fontos, hogy ugyanolyan jól fogsz keresni, minden számlát ki fogsz tudni fizetni. Ha egy vállalkozásba szeretnél befektetni akkor nagyon alaposan gondold át mert, ha nem vagy tisztában minden apró részlettel akkor el is veszíthetsz mindent. Fogadd meg a jótanácsokat mielőtt döntesz. A munkáddal jól fogsz boldogulni, előléptetésre is számíthatsz, de a pénzügyeid javulása csak a 2020-as év végére várható, a befektetett munkád gyümölcsét pedig 2021-ben arathatod le.

Ikrek

A legfontosabb dolog számukra 2020-ban a munkájuk, a spiritualitás, a személyes átalakulás, filozófia, a külföldi utazások, a társadalmi élet és a barátok lesznek. A pénzzel való viszonyuk komplikált és változó lesz, az Ikrek többet fognak keresni 2020-ban ezért többet is vásárolhatnak. Lesznek olyan pillanatok amikor nem kell aggódni a pénz miatt, mert eleget fognak keresni ahhoz, hogy mindent ki tudjanak fizetni, de lesznek olyan periódusok is amikor sokat fog kelleni dolgozniuk azért, hogy pénzük legyen. Az Ikrek jegy szülöttei örökölhetnek is. Ezt a pénzt fel kellene használniuk az adóságok kifizetésére. A 2020-as év tehát az Ikrek számára elég nyugodt lesz pénzügyileg.

Rák

A 2020-as évben a Rákok számára a legfontosabb a társadalmi élet, a szerelem és a munka lesz. Sok munka és stratégia váltás, személyes átalakulás vár rájuk. A 2020-as év a Rák jegy szülöttei számára jólétet hoz, májussal kezdődően learathatják az elmúlt években befektetett munkájuk  gyümölcsét, általában jól boldogulnak. A család a legfontosabb motiváció számukra. Lehetőségük lesz a Rák jegy szülötteinek arra, hogy helyrehozzák azokat a tévedéseket amiket a vállalkozásukkal vagy a befektetéseikkel kapcsolatban követtek el. Az év végén pedig sok jó ajánlatot fognak kapni.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született személyek számára a 2020-as évben a legfontosabb dolog a munka, a hivatásuk, az egészségük, a szerelem lesz. A pénz nem lesz fontos a számukra, de többet kellene foglalkozniuk a takarékossággal, kevesebbet kellene költeniük azért, hogy nyugodtabban élhessenek. A bevételek összege változó lesz, egyes hónapokban több pénzt fognak keresni mint más hónapokban, nincs mitől tartaniuk, mert nem lesznek anyagi gondjaik.

Szűz

A Szűz jegyében születettek számára 2020-ban a legfontosabb dolog a szórakozás és a gyerekek, a munka, a boldogság lesz. Az egészségi állapotuk nagyon jó lesz. A 2020-as év virágzó lesz a Szűz csillagjegy számára, nem kell aggódniuk a pénz miatt. Többet fognak tudni vásárolni, mindent megvehetnek amit csak szeretnének. Egy Szűz számára ezeknek a szavaknak van határa, mert csak odafigyelve költekeznek, a szeszélyeiket pedig sokkal jobban tudják kontrollálni mint más csillagjegy szülöttei. A Szűz a 2020-as évben nyugodtan fog élni, idegeskedés nélkül.

Forrás

Hirdetés
loading...