Kezdőlap Egyéb Íme a teljes igazság Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról:

Íme a teljes igazság Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról:

Hirdetés

Az elmúlt évben számos változás érte Tóth Gabit, aki az év elején még boldog házasságban élő énekesnőként volt ismert. Azonban tavaly nyár végén meglepő bejelentést tettek: hat év házasság után elválnak útjaik Krausz Gáborral, a házaspár egyetlen gyermekük, Hannaróza mellett. A szakítás után az énekesnő a negatív reakciók és vádaskodások középpontjába került, most azonban a Vasárnapi Blikknek adott interjújában eloszlat néhány misét és tisztázza az eseményeket.

 

Hirdetés

Tóth Gabi elmesélte, hogy a tavalyi évét rengeteg kihívás és élmény jellemezte. A szakmai sikerek mellett személyes életében is jelentős változások történtek. Az énekesnő elárulta, hogy a válás és az azt megelőző időszak sokszor nehezére esett, de azt is hangsúlyozta, hogy mindenki csak a külvilág felé mutatja a boldog pillanatokat, és nehézségeiket kevésbé osztják meg.

Az interjú során Tóth Gabi részletesen beszélt a válás okairól is. Kiemelte, hogy a házasságukban különbözőségek és érdeklődési különbségek alakultak ki, amikre hosszú ideig próbáltak megoldást találni. A közös gyermekük, Hannaróza születése után azonban még inkább felszínre kerültek a különbségek, és be kellett látniuk, hogy nem működik a házasságuk.
A válás bejelentése után sokan azt feltételezték, hogy a házaspár boldogtalan, és a válaszokat a közösségi médiában keresték. Tóth Gabi ezt elismerve elmondta, hogy a külvilág felé mindig azt mutatták, ami éppen jó volt, de a háttérben küzdöttek a problémáikkal. Kiemelte, hogy mindkét fél igyekezett alkalmazkodni a másikhoz, de a gyors események és a külső nyomás miatt nem volt idő mélyen megismerniük egymást.

Az énekesnő hangsúlyozta, hogy évek óta küzdöttek a házasságukért, és mindent megtettek a kapcsolatuk megmentése érdekében. Továbbá elmondta, hogy szakmai segítséget is kértek a problémáikra, de végül be kellett látniuk, hogy nem tudnak boldogan és kiegyensúlyozottan együtt élni. Tóth Gabi kihangsúlyozta, hogy a döntés nem egyetlen félről származott, és mindketten elfogadták, hogy változtatni kell az életükön.
A válás bejelentésekor Krausz Gábor a közösségi médiában kifejezte csalódottságát, amiért Tóth Gabi hozta meg a döntést, de az énekesnő megérti, hogy a férfi számára nehéz volt feldolgozni a házasságuk kudarcát. Tóth Gabi hangsúlyozta, hogy hosszú hónapok és évek után hozta meg a döntést, és el kellett viselnie a köztük lévő feszültséget.

Az énekesnő az interjúban szót ejtett a nyilvánosság által terjesztett negatív tartalmakról és találgatásokról. Tisztázta, hogy sok cikkben szereplő információ nem igaz, és a valóságot torzítják. Ezen kívül felhívta a figyelmet arra, hogy a magánéleti ügyeikről csak kevés idő telt el, és mindenkitől türelmet kért.

A válás utáni időszakban Tóth Gabi viszonya a volt férjével ismét rendeződött, és most jó szülőtársi viszonyban vannak egymással a közös gyermekük érdekében.
Az énekesnő az interjúban beszélt az új szerelemről is, és tisztázta, hogy a válás után nem sokkal kezdődött az érzelmi kapcsolata Papp Máté Bence táncossal. Elmondta, hogy hosszú évek óta ismeri Mátét, és közös munkájuk során közelebb kerültek egymáshoz. A szakítás után pedig rájöttek, hogy az érzéseik többek, mint barátság.

Az interjú végén Tóth Gabi kifejezte boldogságát az új életében, és hangsúlyozta, hogy most, az új párjával, Mátéval együtt az élete minden területén harmóniára talált. Kijelentette, hogy nagyon boldog a jelenlegi helyzetében, és örömmel tölti el, hogy közös munkájuk, az éneklés és a tánc összefonódik, és a közönség mindig szeretettel fogadja őket.

Az interjú teljes terjedelmében a Vasárnapi Blikk oldalán olvasható.

Forrás: Blikk.hu

Hirdetés