Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Légi utaskísérő tippje – Így szabadulj meg a WC szagától pillanatok alatt

Légi utaskísérő tippje – Így szabadulj meg a WC szagától pillanatok alatt

Néha kényes, piszkos kérdésekről is szót kell ejteni. Ide tarozik például a WC-ben uralkodó szagok megoldásának esete is. Egyrészről teljesen érthető, hiszen mégis milyen szagot várunk el egy illemhelyen? Másrészről viszont nem vagyunk hajlandóak elviselni a kellemetlenséget.

Olyan sokféle termék van már a piacon, amely a komfortérzetünket növelheti. De mi van akkor, ha a sok-sok vegyszert szeretnénk kiiktatni az életünkből és valami egyszerűbb, természetes megoldásra vágyunk, ami azonnal hat?

Létezik ilyen, ráadásul egy olyan trükkről van szó, amit a légi utaskísérők rendszeresen és hatékonyan alkalmaznak is.

Csak gondolj bele. Egy repülőn, abban az apró kis fülkében, ahol ablak sincsen és néha több száz utas megfordul, hogyan lehet normális légkört fenntartani?

Elgondolkoztál már azon, hogy mi lehet a stewardessek titka, hogyan képesek folyamatosan frissen tartani a levegőt a mosdóban?

Talán percenként lehúzzák a WC-t, esetleg illatos gyertyát használnak? Aligha.

Bár rendszeresen csekkolniuk kell a mellékhelyiséget, a folyamatosan öblítés még nem oldja meg a helyzetet. Az általuk használt módszer olyan egyszerű és hatékony, hogy bárki bármikor alkalmazhatja a saját otthonában is.

A biztos megoldás

Az az oldat, amely segít az utaskísérőknek frissen, szagmentesen tartania  WC-t nem más, mint a kávé. Ez egy nagyon régi és bevált trükk.

A kávé egy olyan ital, amelynek nagyon erős és tartós aromája van, ugyanakkor képes arra, hogy szagokat kössön meg és fedjen el, kezdve a hűtőtől a WC-csészéig.

Vészhelyzet esetén készíts egy adag kávét és öntsd bele a WC-csészébe, majd a megmaradt őrleményt is szórd bele. Pillanatok alatt eltűnik a kellemetlen szag.

tudasfaja.com

loading...