Kezdőlap AKTUÁLIS Időjárás: Megdöbbentő, de ennyit kell várni az első éjszakai fagyra

Időjárás: Megdöbbentő, de ennyit kell várni az első éjszakai fagyra

Hirdetés

Hihetetlen, de ez látszik!

 

Hirdetés

Először nézzünk az előttünk álló napokra, ahol először nedvesebb, kellemetlenebb őszi időt élhetünk át, a jó hír viszont, hogy a hétvégére szárazabb őszi idő jön.

Szerdán gyakran lesz felhős az ég és elszórtan várható eső, zápor, nyugaton zivatar. Helyenként élénk lehet a déli-délkeleti szél. Reggelre foltokban párássá, ködössé válhat a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul – írja az Időkép időjárási portál.Csütörtökön sok felhő lesz felettünk, délután kezd nyugat felől csökkenni a felhőzet. Reggel még nyugaton és a középső országrészben, délután egyre inkább a középső, keleti tájakon számíthatunk többfelé esőre, záporra. A Dunántúlon feltámad az északias szél. Délután 14-20 fokot mérhetünk.

Pénteken már több helyen kisüthet a nap, zápor kevés helyen fordul elő. Szombaton a napsütésé lesz a főszerep, északkeleten lehet egy-egy zápor. Pénteken néhol, szombaton többfelé feltámad a délkeleti szél. Délutánonként 18-22 fokot mérhetünk.

Sokakat érdekel, mikor érkezik a valóban hűvös idő, fogvacogtató reggelekkel. Nps, ha az Accuweather portál hosszú távú előrejelzésére tekintünk, jó sokára. Annyira, hogy az első fagyot november utolsó napjára jósolják, októberben pedig 23 olyan napot látunk a prognózisban, amikor látni fogjuk a napot.

Forrás:blikkruzs.hu

Hirdetés