Kezdőlap Egyéb Hosszú percekig zúgó tapsvihar fogadta a súlyos beteg színészt: ilyen állapotban van...

Hosszú percekig zúgó tapsvihar fogadta a súlyos beteg színészt: ilyen állapotban van most a Vissza a jövőben Parkinson-kórral küzdő sztárja

Hirdetés

Könnybe lábad a szem, olyan megható ez a videó.

 

Hirdetés

A Vissza a jövőbe ikonikus sztárja, a 62 éves Michael J. Fox mostanra már csak ritkán tűnik fel a reflektorfényben. Ám amikor a hollywoodi legenda felbukkan valahol, az mindig emlékezetes pillanatot jelent.

Michael J. Fox előrehaladott Parkinson-kórral küzd

A BAFTA-gála idei eseménye sem volt kivétel. Az ünnepélyes eseményre, melyen a legjobb filmnek járó díjat adta át, Fox kerekesszékben érkezett, de a színpadra lépésekor felemelkedett székéből, és állva mondta el a beszédét.

“Nem véletlenül mondják, hogy a filmek varázslatosak, mert megváltoztathatják a napodat, a szemléletedet, sőt, néha még az életedet is” – mondta. A tömeg hatalmas lelkesedéssel fogadta, óriási tapsot kapott.
A színész három és fél évtizede küzd a Parkinson-kór ellen, de a betegség nem vehette el tőle a rajongók tiszteletét és szeretetét.
Michael J. Fox példakép lehet mindannyiunk számára, aki a betegsége ellenére is képes örömöt és inspirációt adni másoknak.

Forrás: kiskegyed.hu

Hirdetés