Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Heti horoszkóp – 2017. április 24. – április 30. – A te...

Heti horoszkóp – 2017. április 24. – április 30. – A te életed is megváltozik a héten?

Hirdetés

Mi vár ránk április utolsó napjaiban? Vegyes hatások érnek a héten, amelynek elején még úgy érezhetjük, hogy semmi sem jön úgy össze, amit szeretnénk, ráadásul a hangulatunk is rossz, de szerdától fordul a kocka és új lendülettel vághatunk bele az élet sűrűjébe.

Kos:

Ne álljunk ellen a jónak, ugyanis a csillagoktól kérnünk sem kell, hogy töltsenek fel energiával, ami új dolgok megtételére fog ösztönözni. Engedjük, hogy a dolgok megtörténjenek velünk, mert akkor megfigyelhetjük, hogy minden dinamikusan halad előre.

Hirdetés

A következő napokban mindent sokkal pörgősebben oldunk meg, mint máskor, de előfordulhat, hogy kapkodni fogunk, a nagy sietségben pedig összekeverünk valamit, de szerencsére, időben észre fogjuk venni, ha rossz úton haladunk a céljaink felé.

Az előttünk álló hétbe beleférnek az apró malőrök, tehát semmiért sem kell aggódnunk. A hét végi összegzésnél meg fogjuk látni, hogy minden úgy alakult, ahogy akartuk, és a jó eredmények sem maradtak el.

Bika:

Nincs kizárva, hogy még minket is meglep, hogy milyen jó hangulatban telik a hét, amiben nem lesznek komoly fennakadások, problémák. A legfeltűnőbb az lehet, hogy a korábbi ellenlábasaink elkerülnek, nem keserítik tovább az életünket, de az sem kizárt, hogy a támogatásukról biztosítanak.

Ha az ellenlábasokról van szó, akkor kezeljük okosan a szituációt, mert könnyen előfordulhat, hogy végre rájöttek, hogy nem tudnak nekünk ártani, sőt, számukra is hasznos lenne, ha együttműködnének velünk.

A következő napokat használjuk fel arra, hogy lezárjuk a függőben lévő ügyeinket, ugyanis ezt semmi sem fogja megakadályozni. A hét első napjaiban bármit megtehetünk, amihez kedvünk támad. Most biztos, hogy nem marad el a dicséret.

Ikrek:

Nagyon fontos, hosszú időre előremutató, sürgős döntéseket kell meghoznunk a héten. Ettől ne ijedjünk meg, mert nagyszerű élményekkel fogunk gazdagodni.

Ha sikerül jól átgondolt döntésekre jutnunk, akkor megszabadulhatunk a terhek alól.

Amellett, hogy sikerül remek perspektívát nyitnunk a jövő felé, még örömteli pillanatokban is lesz részünk, ez pedig olyan elégedettséggel tölt el, ami a környezetünknek is fel fog tűnni. A következő napokban megérint a változás szele, ami miatt megjön a kedvünk ahhoz, hogy radikálisan megváltoztassunk a berögződött és döcögősebb dolgainkat.

Ez a komoly változtatás jelentheti azt, hogy átformáljuk az életmódunkat, de a régi, kellemetlen kapcsolatoktól is megszabadulhatunk, és új üzleti lehetőséget is elindíthatunk a megvalósulás útján. Gondoljuk át az emberi kapcsolatainkat!

Rák:

A gyakori hangulatingadozásunk miatt nem lesz könnyű velünk szót érteni hétfőn és kedden, ráadásul gyakran kiszámíthatatlanná válunk. Szerencsére szerdától fordul a kocka, és könnyebben fogjuk venni az esetleges akadályokat, kihívásokat. A hét közepétől gyorsabban elintézzük a dolgainkat, miközben mindenkihez lesz egy kedves, dicsérő szavunk.

Ha a héten akadályba ütközünk, akkor mindig lesz egy jó ötletünk a megoldásra, tehát nem igényeljük mások iránymutatását. Most könnyen bevonzhatjuk a jó dolgokat, a támogató mentorokat, ha bátrabbak és mosolygósabbak leszünk.

A szellemi felfrissülésre a hétvége lesz a legalkalmasabb, úgyhogy használjuk ki a lehetőségeket!

Oroszlán:

Kellemes égi hatásokat érezhetünk egész héten, úgyhogy használjuk ki a nagyszerű lehetőségeket, amelyek érzelmi téren sem fognak elmaradni, ezért sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk, mint máskor, és a vitás helyzeteket is könnyebben elrendezhetjük.

A héten izgalmas helyzetekre számíthatunk. Ezek egy részét magunk keressük, mert szeretnénk megújulni, míg a másik része magától talál meg minket, ám ehhez az kell, hogy legyen merszünk átlépni a határvonalat, és bátran mutassuk meg, hogy mit tudunk.

A cél érdekében vessük be a büszke tüzességünket, szenvedélyünket! A következő napokban különös erővel támad ránk az újdonsági iránti vágy, ami lendületet ad ahhoz, hogy nagy dolgokat alkossunk. Ha a szokásos helyett más csinálnánk, akkor bátran tegyük meg!

Szűz:

A héten jó lesz a társaságunkban lenni és válaszolni a kérdéseinkre, mert érdeklődőbbek és befogadóbbak leszünk, mint máskor. Most még minket is meglephet az, hogy felkelti a figyelmünket néhány újdonság.

Érdeklődni fogunk a kultúrák, új munkametódusok és emberek iránt. Emellett könnyen elvállalunk olyan feladatokat, amelyek nehezek, és tőlünk kissé távol állnak. A csillagok azt tanácsolják, hogy a héten úgy nyújtsunk segítséget másoknak, ahogy eddig még soha.

Április utolsó hetén megnő a kommunikáció iránti igényünk, mert szeretnénk megérteni bizonyos dolgokat, hogy mi és miért történik, ezért többet kérdezünk és jobban figyelünk a kapott válaszokra. Most igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a legjobb személyektől kapunk feleleteket. Hallgassunk az ösztöneinkre, mert a megérzéseink elvezetnek a legjobb lehetőségekhez.

Mérleg:

A rutinfeladatok mellett érdemes lenne megvizsgálni a világot, hogy felfedezhessük a folyamatos változásokat. Ideje lenne hasznot húznunk az újdonságokból, ezért gondolkodjunk el a jövőn, kérdezzünk, kutassunk, fedezzünk fel új utakat.

A környezetünkben akad néhány személy, aki szívesen ad tanácsot, vagy mond véleményt, ami kimozdít a holtpontról, de ehhez az kell, hogy nyitottak legyünk. A héten lesz lehetőségünk a folyamatban lévő ügyeink átgondolására és az új tervek kitűzésére. A következő napok vidámak és nagyszerűek lesznek ahhoz, hogy döntéseket hozzunk, de a költözéshez és az ingatlan adás-vételhez is meg fognak felelni.

Skorpió:

A hét első két napján nem találjuk a helyünket, minden nehezen indul, és döcögősen halad előre. Hétfőn és kedden szinte semmit sem sikerül határidőre befejezni, vagy nem olyan lesz a végeredmény, mint akartuk. Ebben a negyvennyolc órában úgy érezhetjük, hogy kiveszett belőlünk a lelkesedés.

Szerdától egyre jobban fogjuk érezni magunkat, a hét második felében pedig úgy érezhetjük, hogy újjászülettünk. A szerda különösen fontos lesz, mert a sok gondolkodásnak hála, kitalálunk valami formabontó dolgot. Csütörtöktől lelkesen vágunk bele a tennivalók sűrűjébe, és péntek délutánig nem állunk meg.

Nyilas:

Rosszul indul a hét, mert csapongunk, olykor viharfelhők gyülekeznek a fejünk felett, kissé szétszórtak leszünk és a mindennapi kötelezettségeinkhez sem lesz kedvünk, úgyhogy az új kihívásokhoz pláne nem lesz hangulatunk.

Ugyanakkor ott van a fejünkben a csodás jövőkép és az izgalmas terv, ezért mindenképpen meg kell találnunk az arany középutat. Amit korábban elvállaltunk, azt gyorsan csináljuk meg, miközben kezdjük el építeni az újat!

Szerdától sokat segíthetnek az égiek, de továbbra is fontos, hogy megfelelő mennyiségű erőfeszítéseket tegyünk a siker érdekében. A héten előfordulhat, hogy nem jó helyen és időben tesszük a dolgunkat.

Bak:

Úgy tűnik, hogy a héten észre sem akarjuk venni a külvilág felől érkező impulzusokat, mert csak megyünk a saját fejünk után és az aprólékosan kidolgozott tervünket, illetve a célunkat tartjuk szem előtt.

Ez valójában elég jó stratégia, elvégre így nem vesztegetjük az időt mások gondjaira, hanem csak a saját problémáinkkal foglalkozunk. A csillagok szerint ezt nagyon jól tesszük, mert az elmúlt időben túlságosan háttérbe szorítottuk magunkat, és mások nyűgjeit tettük az első helyre. Ezen a héten önmagunkért kell élnünk, terveznünk, dolgoznunk. Kövessük az álmainkat, vágyainkat!

Vízöntő:

A héten közelebb kerülhetünk a régi céljaink eléréséhez, még azokhoz is, amelyeket korábban kukáztunk, mert úgy ítéltük meg, hogy idejétmúltak, pedig ez nem igaz. A következő napokban látványos dolgokat hozhatunk létre a saját és mások örömére.

Most mindenkinek megmutathatjuk, hogy milyen rejtett képességekkel rendelkezünk, de azt is bebizonyíthatjuk, hogy tudjuk ezeket használni. Mindezt úgy tudjuk előadni, hogy azzal felkeltük az emberek figyelmét, akik a dicsérettel sem maradnak adósok.

A héten csak az nem végződik jól, amibe bele sem kezdtünk. Ha időnként kissé bohókásnak érezzük magunkat, akkor az se ijesszen meg, mert éppen ettől Vízöntő a Vízöntő, ráadásul az önfeledt pillanatokban jöhetnek létre a legjobb gondolatok.

Halak:

Ne meneküljünk el a világ zaja és gyors körforgása elől, hanem alkalmazkodjunk a változásokhoz, mert ellenkező esetben lemaradunk valami fontosról. A következő napokban bőven kijut az izgalmakból. Habár a csigaházunk biztonságot ad, mégis jusson eszünkbe, hogy ott nehezen léthetünk előrébb.

Szerdán javulni fog a hangulatunk, köszönhetően a bolygóknak, ezért használjuk ki a jótékony támogatást a szakmai és tanulmányi életterületünkön, mert most sikeresen előrébb léphetünk, változtathatunk, befektethetünk, vizsgázhatunk. A héten biztos, hogy történik valami, ami a hasznukra lesz, de csak akkor, ha nem bújunk el.

Hirdetés